Fiks Fare/ Denoncuesi: Gjykata më dha të drejtë, DRAP-i e apeloi
17/01/2022 20:30

Ai ankohet në emisionin Fiks Fare se gabimi qëndron në datën e lindjes. Shkollën e mesme e ka mbaruar në Gjerbes të Mallakastrës në vitet 1978-1982. Ndërkohë në dëftesën e pjekurisë në atë kohë është bërë gabim ditëlindja e tij. Nga 08.07.1963 është bërë 07.09.1963. Z.Salaj u thotë gazetarëve se me këtë dëftesë ka kryer studimet e larta dhe trajnime të ndryshme, është origjinale, por problemi qëndron tek data. Gjithashtu thotë se nuk e kishte vënë re këtë gabim dhe nuk i kishte kushtuar shumë rëndësi deri në momentin që i doli Llotaria Amerikane . Për këtë gabim ai ju drejtua të gjitha institucioneve arsimore dhe arkivës për të vërtetuar me regjistra dhe numra se pavarësisht ngatërrimit të datës së ditëlindjes në dëftesë bëhet fjalë për të njëjtin person. Por ai merr vesh se faqja e regjistrit që mbante numrin e amzës së tij, faqa 52 dhe 50 figuronin të grisura. Z. Salaj hap proçes gjyqësor në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Vlorë e cila i jep të drejtë. Nga ana tjetër Zyra Vendore Arsimore Mallakastër dhe Drejtoria Arsimore Rajonale Fier ankimojnë vendimin.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Maj 2022
20/05 21:03
Fiks Fare, Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture, 20 Maj 2022, Pjesa 1
20/05 21:02
Fiks Fare, Kanali vaditës në Shën Vasil në 4 vite vetëm 3 herë ujë ka çuar në tokat bujqësore, 20 Maj 2022, Pjesa 2
20/05 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live, 20 Maj 2022, Pjesa 3
20/05 21:00
Fiks Fare/ Bashkia Himarë: Problemi i mbartur, duhen fonde të mëdha
20/05 20:30
Fiks Fare/ Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture
20/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live
20/05 20:30
Fiks Fare/ Kanali vaditës në Shën Vasil, s’ka pikë uji për tokat bujqësore
20/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Maj 2022
19/05 21:03
Fiks Fare, Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur! 19 Maj 2022, Pjesa 1
19/05 21:02
Fiks Fare, Skema si futen para false në Shqipëri, pagesa në kriptovalutë, 19 Maj 2022, Pjesa 2
19/05 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh, 19 Maj 2022, Pjesa 3
19/05 21:00
Fiks Fare/ Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur!
19/05 20:30
Fiks Fare/ Grupet kriminale kërkojnë pagesat në Kriptovalutë, nuk zbulohen
19/05 20:30
Fiks Fare/ AMF: Pikat që këmbejnë valutë në kripto janë të paligjshme
19/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh
19/05 20:30
Fiks Fare/ Rrjetet sociale, “reklamë” për para false; Bëj pagesën, t’i sjell motoristi!
19/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Maj 2022
18/05 21:03
Fiks Fare, Zgjedhjet për kryetar të PD-së, a rrezikon Berisha? 18 Maj 2022, Pjesa 1
18/05 21:02
Fiks Fare, “Duhet me pas b…”, Lagunës së Kune Vain-it i del pronari! 18 Maj 2022, Pjesa 2
18/05 21:01