Fiks Fare/ Denoncimi nga burgu: Më thonë vdis, IEVP-ja private
18/10/2021 20:30

Në redaksinë e emisionit investigativ u ankua një i burgosur në Peqin, i njëjti që denoncoi në vitin 2019 një doktor që i kërkonte 2 mijë euro për të bërë operacionin. I burgosuri thotë se, edhe pse kanë kaluar dy vite nga ai denoncim, sërish nuk e ka zhvilluar operacionin, pasi në burg ia hedhin përgjegjësinë njëri-tjetrit. "Nga ajo ditë s'më kanë shërbyer asnjë lloj mase. Doktori thotë e di qeveria, qeveria thotë e di doktori. Jo e ka shefi i policisë, jo e ka drejtori. Të gjithë nuk më shërbejnë. U planifikua në Tiranë pas transmetimit tuaj në 2019-ën. Pas planifikimit na nxorën me argument pandeminë. Pas pandemisë më dërguan prapë në Tiranë dhe s'më kanë dhënë asnjë shërbim. Kërkoj doktorin përditë, shënoj emrin aty. Doktori s'më thërret" pohon i burgosuri. Më pas tregon se doktori shkon një herë në dy ditë. "Vajta e takova para dy ditësh, më tha unë të kam bërë 5 epikriza. Epikrizat e tua i ka shefi i policisë, ty nuk të çon qeveria më tha. Vetëm po qe duke vdekur më kërko mua, po deshe për operacionin mos më kërko më tha. Doktori bën letrat, bën lëvizjet. Kërkoj takim me drejtorin, s'na thërrasin. Kërkoj takim me drejtoreshën e përgjithshme, më thonë jo s'ka ardhur, jo s'është këtu, jo nuk është ajo! Ata s'më japin asnjë lloj shërbimi" vijon i burgosuri.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Dhjetor 2021
06/12 21:03
Fiks Fare, Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do? 6 Dhjetor 2021, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Ilaçe kontrabandë në farmacitë e Tiranës, me çmime stratosferë, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ AKBPM: “Cipralex” 20 mg i paregjistruar në Shqipëri
06/12 20:30
Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën
06/12 20:30
Fiks Fare/ Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do?
06/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30
Fiks Fare/ E hoqën nga pozicioni i mësueses para 1 viti, pas trajtimit në Fiks Fare i jepet e drejta
03/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë
03/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2021
02/12 21:03
Fiks Fare, Ekskluzive/ Lidhja e Berishës me Enver Hoxhën, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Theri komshiun me thikë, gjykata dhe mjekët ligjorë shpëtojnë vrasësin, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 2
02/12 21:01