Fiks Fare/ Denoncimi i 72-vjeçares: Më vodhën pension për 8 vite
19/10/2021 20:30

Një 72-vjeçare iu drejtua emisionit "Fiks Fare" për mosmarrjen e pensionit për një periudhë prej 8-vitesh. Zoje Probanaj thotë se ka dalë në pension në vitin 2006. Ajo thotë se ka marrë disa muaj pension dhe më pas i është ndërprerë. Është interesuar te postieri, i cili i ka thënë se "ke probleme me Sigurimet Shoqërore, s'ke paguar kontributet". Madje, i është thënë se, edhe ato që ke marrë, do të të mbahen pasi i ke marrë gabimisht. Megjithatë, zonja pohon se është interesuar te Sigurimet Shoqërore dhe ka mësuar se në emrin e saj ka kaluar vazhdimisht pensioni, që nga muaji qershor 2006 e deri në ditët e sotme, pa asnjë pengesë. Ajo dyshon se pensioni i saj është vjedhur nga punonjës së Sigurimeve Shoqërore dhe nga punonjës të Postës Shqiptare. "Nuk kam fuqi të merrem me të gjithë, mua më është ndalur pensioni nga viti 2006 deri në vitin 2014. Pas vitit 2014 e kam marrë" thotë ajo.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Dhjetor 2021
07/12 21:03
Fiks Fare, Sali Berisha internoi kardiologët Milto dhe Margarita Kostaqi, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 1
07/12 21:02
Fiks Fare, Kolegët: Promotor i mbledhjeve kundër Margaritës ishte Berisha, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 2
07/12 21:01
Fiks Fare, Si u zhduk dosja “Margarita”, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 3
07/12 21:00
Fiks Fare/ Sali Berisha internoi Margarita Kostaqin, rivalen që donte t’i zinte vendin!
07/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Dhjetor 2021
06/12 21:03
Fiks Fare, Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do? 6 Dhjetor 2021, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Ilaçe kontrabandë në farmacitë e Tiranës, me çmime stratosferë, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ AKBPM: “Cipralex” 20 mg i paregjistruar në Shqipëri
06/12 20:30
Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën
06/12 20:30
Fiks Fare/ Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do?
06/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30