Fiks Fare/ Denoncimi i 60 vjeçares: 5 vjet pritje për një datë gjyqi!
28/10/2021 20:30

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së enjtes zvarritjen e proceseve gjyqësore në Gjykatat Administrative në Shqipëri. Luljeta Kamberaj, 60 vjeçe, po endet prej 5 vitesh në dyert e gjykatave për një gjyq dëmshpërblimi. Kamberaj thotë se po bën plot 5 vjet në pritje për caktimin e një date gjyqi nga Gjykata Administrative të Apelit në Tiranë. Ajo ka punuar me vite me radhë sanitare në Spitalin Rajonal të Vlorës, ku është pushuar nga puna. Më vend të 4 sanitareve, janë emëruar 4 të reja. Në vitin 2016 ka barë padi në Gjykatën Administrative të Vlorës, sëbashku me koleget e saj që u hoqën nga puna. Disa fituan procese gjyqësore dhe disa të tjera humbën. Të gjitha, iu drejtuan Gjykatës Administrative të Apelit në Tiranë për vendim të formës së prerë. Por, gjatë 5 viteve, nuk është bërë asnjë seancë gjyqësore, pasi i thonë gjithmonë "je në pritje". Ajo pohon se po shkon 60 vjeçe dhe gjatë kësaj kohe ka pasur probleme shëndetësore. Ndërkohë, s'ka marr as ndihmë nga shteti, asnjë lloj gjëje.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Nëntor 2021
26/11 21:03
Fiks Fare,Gjykata Administrative do 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë,26 Nëntor 2021, Pjesa 1
26/11 21:02
Fiks Fare, Pezullimi mjekut bllokon sistemin e rimbursimeve, Fiksi e zgjidh, 26 Nëntor 2021, Pjesa 2
26/11 21:01
Fiks Fare, Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi, 26 Nëntor 2021, Pjesa 3
26/11 21:00
Fiks Fare/ “Më është ndërprerë rimbursimi që përfitoja prej 12 vitesh”
26/11 20:30
Fiks Fare/ Gjykata Administrative do edhe 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë
26/11 20:30
Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin, i moshuari përfiton sërish rimbursimin
26/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi
26/11 20:30
Fiks Fare/ I riu me aftësi ndryshe nga Pobrati i Elbasanit, kërkon punë
26/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Nëntor 2021
25/11 21:03
Fiks Fare, Berisha: Nuk shkel më në SHBA. S’do Berisha apo ata? 25 Nëntor 2021, Pjesa 1
25/11 21:02
Fiks Fare, Zhduken nga kasaforta e Palokës formularët e foltores, 25 Nëntor 2021, Pjesa 2
25/11 21:01
Fiks Fare, Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91, 25 Nëntor 2021, Pjesa 3
25/11 21:00
Fiks Fare/ Berisha: Nuk do shkel më në SHBA! S’do Berisha apo ata?
25/11 20:30
Fiks Fare/ Zhduken formularët e falsifikuar, Paloka “fajëson” Shehajn!
25/11 20:30
Fiks Fare/ Elozhet e delegatëve për Berishën: Marrsh nga ditët tona…
25/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91
25/11 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi i delegatëve: Nuk firmosëm, na falsifikuan firmat
25/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Nëntor 2021
24/11 21:03
Fiks Fare, ‘Dinjiteti Saliut’, po për çfarë dinjiteti e nderi flet? 24 Nëntor 2021, Pjesa 1
24/11 21:02