Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12/2021 20:30

Në farmacitë shqiptare tregtohen edhe barna të cilat janë të paregjistruara dhe që sillen në Shqipëri në mënyrë kontrabandë. Konkretisht bëhet fjalë për medikamentin Ciprolex 20 mg, që përdoret për ankthin dhe stresin. Një pako e këtij medikamenti shitet në vendin e origjinës, Greqi, me 12.09 euro, në Shqipëri e gjen me tre ose katërfishin e çmimit. Në redaksinë e emisionit Fiks Fare mbërriti një denoncim, i shoqëruar me fotografi për shitjen e një medikamenti Ciprolex 20 mg në farmacitë në Tiranë. Në fotografine e dërguar nga denoncuesi, shihej qartë edhe çmimi i ilaçit në vendin e origjinës 12.09 euro. Ndërkohë, denoncuesi thotë se në Tiranë, në disa farmaci, ky medikament shitet tre ose katërfish. Një pako të tillë ai e ka blerë në Tiranë me një çmim prej 4590 lekë.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Janar 2022
18/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut, 18 Janar 2022, Pjesa 1
18/01 21:02
Fiks Fare, 5 vjeçari humb jetën në aksident, shoferi i dehur lihet i lirë, 18 Janar 2022, Pjesa 2
18/01 21:01
Fiks Fare, Mjeku: Meshkujt kujdes, covidi të shkurton … 18 Janar 2022, Pjesa 3
18/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Mjeku: Meshkujt kujdes, covidi të shkurton …
18/01 20:30
Fiks Fare/ Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut
18/01 20:30
Fiks Fare/ Prokuroria dhe gjykata: “Shoferi i dehur nuk ka shkelur rregullat e qarkullimit”
18/01 20:30
Fiks Fare/ Denoncuesi: Kërkoj drejtësi për nipin 5 vjeçar, shoferi ishte i dehur!
18/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 17 Janar 2022
17/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani vizitë në ditën e vdekjes së Skënderbeut, rastësi? 17 Janar 2022, Pjesa 1
17/01 21:02
Fiks Fare, I shkruajnë gabimi datëlindjen në dëftesë, humb Llotarinë Amerikane, 17 Janar 2022, Pjesa 2
17/01 21:01
Fiks Fare, Gocat e Manushit me këpucë 1200 euro, 17 Janar 2022, Pjesa 3
17/01 21:00
Fiks Fare/ Denoncuesi: Gjykata më dha të drejtë, DRAP-i e apeloi
17/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gocat e Manushit me këpucë 1200 euro
17/01 20:30
Fiks Fare/ Erdogani vizitë në ditën e vdekjes së Skënderbeut, a është e rastësishme?
17/01 20:30
Fika Fare/ Ish Drejtori i shkollës: Gabimin e ka bërë mësuesi kujdestar
17/01 20:30
Fiks Fare/ DRAP: E apeluam sepse nuk kishim ku e ekzekutonim
17/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Janar 2022
14/01 21:03
Fiks Fare, Lopët i kullosin në tokën greke, për një urë që ju mungon, 14 Janar 2022, Pjesa 1
14/01 21:02
Fiks Fare, 3 mln euro për “Rrugën e vdekjes”, banorët rrezikojë sërish jetën! 14 Janar 2022, Pjesa 2
14/01 21:01