Fiks Fare, Bushati nuk varet pas testikujve të lopës, 5 Qershor 2020, Pjesa 3
05/06/2020 21:00

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Parlamenti ‘pazar’, filluan shitblerjet e deputetëve, 14 Korrik 2020, Pjesa 1
14/07 21:02
Fiks Fare, Fqinji zapton tokën e gruas që i kanë vrarë djalin për një plep, 14 Korrik 2020, Pjesa 2
14/07 21:01
Fiks Fare, Nazarko rracist: Votat t’i numërojnë 3 mijë b…zinj, 14 Korrik 2020, Pjesa 3
14/07 21:00
Fiks Fare/ Parlamenti si pazari Roskovecit, filluan shit- blerjet e deputetëve
14/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Nazarko rracist: Votat t’i numërojnë 3 mijë b…zinj
14/07 20:30
Fiks Fare/ Konflikti për pronën/ Fqinji zapton tokën e gruas që i kanë vrarë djalin për një plep
14/07 20:30
Fiks Fare, ASHK Vlorë/ I teti i vërteti, apo edhe ky si shokët? 13 Korrik 2020, Pjesa 1
13/07 21:02
Fiks Fare, Lulëzon kanabisi në kohë pandemie, 13 Korrik 2020, Pjesa 2
13/07 21:01
Fiks Fare, Spikerja: Ishulli i Sazanit në Sarandë, 13 Korrik 2020, Pjesa 3
13/07 21:00
Vëzhgimi Fiks Fare/ Lulëzon kanabisi në kohë pandemie
13/07 20:35
Fiks Fare/ Shqiptarët nuk do pushojnë këtë vit. Shkaku paratë, jo korona
13/07 20:34
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikerja: Ishulli i Sazanit në Sarandë
13/07 20:34
Fiks Fare/ ASHK Vlorë/ I teti i vërteti, apo edhe ky si shokët?
13/07 20:33
Fiks Fare, Ambulancat prej 3 vitesh pa internet, abuzim me fondet, 10 Korrik 2020, Pjesa 1
10/07 21:02
Fiks Fare, Gjiri i Lalzit/ ‘Male’ me plehra në pikun e sezonit, 10 Korrik 2020, Pjesa 2
10/07 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri lëviz krevatin kur shkon në hotel, 10 Korrik 2020, Pjesa 3
10/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri lëviz krevatin kur shkon në hotel
10/07 20:30
Fiks Fare/ Ambulanca prej 3 vitesh pa internet, mjeku: Abuzim me fondet
10/07 20:30
Fiks Fare/ Gjiri i Lalzit/ ‘Male’ me plehra në pikun e sezonit
10/07 20:30
Fiks Fare, Mbikalimet e Bypass-it të papërfunduar, banorët: Na izoluan! 9 Korrik 2020, Pjesa 1
09/07 21:02