Fiks Fare/ Borsh/ Nënë e bijë me probleme të shëndetit mendor jetojnë si në mesjetë
21/01/2022 20:30

Blerta dhe Vitio Hajdini nënë e bijë banuese në fshatin turistik të Borshit kanë kërkuar ndihmën e emisionit Fiks Fare për një apel për ndihmë. Ato jetojnë në kushte shumë të vështira ekonomike, në një kapanon të përshtatur në shtëpi ku çdo gjë që bie jashtë bie brenda. Vito thotë se vuan nga diabeti dhe se kempin e invaliditetit ja kanë hequr duke I thënë se nuk e ka të nevojshme. Ato jetojnë me pensionin që merr e bija Blerta, por nuk mjaftojnë për asgje. Blerta thotë se që kur ka lindur ka jetuar në këtë kasolle dhe se në përditshmëri përpiqet ta mbaj pastër. Për tu ngrohur iu shërben një kolibe e vogël ku shërben dhe për të gatuar. Blerta thotë se të qëndruarit në këtë kolibe është e pamundur, por nga e keqja nuk kanë se çfarë të bëjnë. Nënë e bijë thonë se vite më parë jetonin më keq, por ka disa kohë që një i afërm I tyre I ka ndihmuar me një kapanon sa për të futur kokën, por të jetuarit në të është e pamundur sepse nuk ka as drita dhe as ujë.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Maj 2022
26/05 21:01
Fiks Fare, Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne? 26 Maj 2022, Pjesa 1
26/05 21:00
Fiks Fare, Avokatja seksere merr 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, 26 Maj 2022, Pjesa 2
26/05 21:00
Fiks Fare, Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë , 26 Maj 2022, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë
26/05 20:45
Fiks Fare/ ” 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin që të zhbllokohen 180 mijë dollar”
26/05 20:30
Fiks Fare/ Mori 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, hiqet sekuestro e llogarisë
26/05 20:30
Fiks Fare/ Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne?
26/05 20:30
Fiks Fare/ Avokatja merr 7 mijë euro ” shyqyr u ndërrua gjyqtari që na uli prokurorin në kafe”
26/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Maj 2022
25/05 21:00
Fiks Fare, Monikën e harronin prindërit në çerdhe, 25 Maj 2022, Pjesa 3
25/05 20:59
Fiks Fare/ Monitorime/ Monikën e harronin prindërit në çerdhe
25/05 20:45
Fiks Fare, Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’ , 25 Maj 2022, Pjesa 1
25/05 20:45
Fiks Fare, Zhdoganoi mallin në Kakavijë sipas rregullave, figuron debitor, 25 Maj 2022, Pjesa 2
25/05 20:45
Fiks Fare/ ‘Zhdoganova mallin pagova 1200 euro detyrim, më vonë dola debitor”
25/05 20:30
Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05 20:30
Fiks Fare/ Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’
25/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Maj 2022
24/05 21:03
Fiks Fare, Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq, 24 Maj 2022, Pjesa 1
24/05 21:02
Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05 21:01