Fiks Fare/ Bashkia: Riekspertizën e bën vetëm Instituti i Ndërtimit
22/01/2021 20:30

Fiksi iu drejtua Njësisë Administrative Sukth ku kryetari i kësaj njësie i takoi personalisht dhe shpjegoi se vlerësimi i dëmeve është bërë nga disa grupe. Edhe pse grupi i parë që ishin përfaqësues nga Kosova dhe Sllovenia e kishte nxjerrë shtëpinë e pabanueshme DS4, grupi i dytë me inxhinier nga Bashkia Durrës e kishte vlerësuar dëmin në DS2. Dhe vlerësimi i grupit të dytë ishte marrë për bazë dhe më pas ishte bërë edhe dëmshpërblimi për familjen. Por nuk iu përgjigj dot pyetjes së Edisonit kur i tha se i ati nuk ishte vënë në dijeni se për çfarë po firmoste, pasi ai kishte firmosur për DS4 ndërkohë që në letra shkruhej DS2. Kryetari shpjegon se në njësi nuk kanë dokumentacion për ekspertizën e parë që është bërë nga kosovarët dhe sllovenët, por që Edisoni duhet t'i drejtohej me një kërkesë për ekspertizë të re të shtëpisë zyrës së Rindërtimit në Bashkinë Durrës. Edison Llyçi bashkë me gazetaren e Fiksit iu drejtuan Bashkisë Durrës, ku zëdhënësi i saj shpjegoi se vlerësimi është bërë nga inxhinierë dhe nuk mund të fliste në lidhje me këtë, pasi çdo inxhinier që ka hedhur firmën mban përgjegjësi ligjore. Ai shpjegoi ankuesin se me dokumentet që zotëron të bëj një ankesë drejtuar Institutit të Ndërtimit për një rivlerësim të banesës, pasi vetëm ky institucion ka të drejtën për ta bërë. Në bazë të ekspertizës se re do vazhdohet edhe më tej për dëmshpërblimin.

Fiks Fare, ‘Çmendet’ kreu i shtetit, sulme e kërcënime për të gjithë, 3 Mars 2021, Pjesa 1
03/03 21:02
Fiks Fare, Ish i dënuari dhunon gruan, kryen veprime të turpshme para fëmijëve, 3 Mars 2021, Pjesa 2
03/03 21:01
Fiks Fare, 92 vjeçari Ramës: Marrsh nga ditët tona! 3 Mars 2021, Pjesa 3
03/03 21:00
Fiks Fare/ Bashkëshorti dhunues kryen veprime të turpshme në sy të fëmijëve
03/03 20:30
Fiks Fare/ Gjykata lë në të njëjtën banesë dhunuesin dhe të dhunuarën
03/03 20:30
Fiks Fare/ Ish i dënuari dhunon gruan,kryen veprime të turpshme në sy të fëmijëve
03/03 20:30
Fiks Fare/ ‘Çmendet’ kreu i shtetit, sulme e kërcënime për të gjithë
03/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ 92 vjeçari Ramës: Marrsh nga ditët tona!
03/03 20:30
Fiks Fare/ Drejtori kthen mbrapsht shpërblimet e covid 19 për gruan dhe bashkëpunëtorët e tij
03/03 20:30
Fiks Fare, Meta kërcënon amerikanët, i kap apo jo prej veshi? 2 Mars 2021, Pjesa 1
02/03 21:02
Fiks Fare, Skemat e mashtrimeve në internet; paguaj 150 $ pastaj të fitosh! 2 Mars 2021, Pjesa 2
02/03 21:01
Fiks Fare, Telefonuesi: SHBA di edhe sa e kanë shqiptarët gjatësinë e … 2 Mars 2021, Pjesa 3
02/03 21:00
Fiks Fare/ Meta kërcënon amerikanët, i kap apo jo prej veshi?
02/03 20:30
Fiks Fare/ Anëtarët: Firma u themelua nga një rus, erdhi nga “Hong Kongu”
02/03 20:30
Fiks Fare/ “Udhëtime në të gjithë botën”, si joshen shqiptarët për të paguar 150 USD
02/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesi: SHBA di edhe sa e kanë shqiptarët gjatësinë e …
02/03 20:30
Fiks Fare, PD-LSI/ Kurrë mos thuaj kurrë! Dje armiq, sot koalicion, 1 Mars 2021, Pjesa 1
01/03 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Drejtori shpërblen veten dhe gruan, “harron” mjekët, 1 Mars 2021, Pjesa 2
01/03 21:01
Fiks Fare, Aktori: Aktori është një cop dru, 1 Mars 2021, Pjesa 3
01/03 21:00
Fiks Fare/ Zv.Ministri: Nuk jemi në dijeni të rastit
01/03 20:30