Fiks Fare/ Banorët në protestë, prej dy vitesh vuajnë ndotjen e ujit të pijshëm
21/01/2022 20:30

Banorët e fshatit Postribë në Shkodër prej 8 muajsh vuajnë me ujin e pijshëm. Në çezmat e tyre sa herë bie shi dhe punon gurorja që ndodhet në këtë fshat, uji në shtëpi u shkon i ndotur dhe kjo zgjat me ditë të tëra. Pikërisht në lidhje me këtë situatë ata para disa kohësh edhe protestuan për të pasur një shërbim më cilësor, pra ujë të pastër. Ata ankohen në Fiks Fare se situata është bërë e padurueshme edhe pse prej dy vitesh e kanë ngritur si shqetësim pranë ujësjellësit, por deri më sot askush nuk ka marrë masa. Madje ata shprehen se janë ankuar deri në Ministrinë e Energjitikës dhe u kanë thënë se problemi i tyre është në studim. Gurorja që punon aty për inerte shprehen banorët ngre pluhur të madh dhe me reshjet që bien ato bashkohen me ujin e pijshëm në depon e fshatit e cila nuk ka filtra. " Unë jam banor i kësaj lagje dhe sipas ligjit nuk lejohet që në afërsi të 2000 metrave të kryhen gërmime afër burimeve dhe as mbi 60 gradë dhe kjo është 90 gradë mbi kokat tona" shprehet njëri prej banorëve.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Maj 2022
26/05 21:01
Fiks Fare, Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne? 26 Maj 2022, Pjesa 1
26/05 21:00
Fiks Fare, Avokatja seksere merr 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, 26 Maj 2022, Pjesa 2
26/05 21:00
Fiks Fare, Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë , 26 Maj 2022, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë
26/05 20:45
Fiks Fare/ ” 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin që të zhbllokohen 180 mijë dollar”
26/05 20:30
Fiks Fare/ Mori 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, hiqet sekuestro e llogarisë
26/05 20:30
Fiks Fare/ Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne?
26/05 20:30
Fiks Fare/ Avokatja merr 7 mijë euro ” shyqyr u ndërrua gjyqtari që na uli prokurorin në kafe”
26/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Maj 2022
25/05 21:00
Fiks Fare, Monikën e harronin prindërit në çerdhe, 25 Maj 2022, Pjesa 3
25/05 20:59
Fiks Fare/ Monitorime/ Monikën e harronin prindërit në çerdhe
25/05 20:45
Fiks Fare, Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’ , 25 Maj 2022, Pjesa 1
25/05 20:45
Fiks Fare, Zhdoganoi mallin në Kakavijë sipas rregullave, figuron debitor, 25 Maj 2022, Pjesa 2
25/05 20:45
Fiks Fare/ ‘Zhdoganova mallin pagova 1200 euro detyrim, më vonë dola debitor”
25/05 20:30
Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05 20:30
Fiks Fare/ Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’
25/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Maj 2022
24/05 21:03
Fiks Fare, Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq, 24 Maj 2022, Pjesa 1
24/05 21:02
Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05 21:01