Fiks Fare/ Apeli i vëllezërve invalid: Nuk zbresim dot nga kati i 3-të të bëjmë dializën
05/06/2020 20:30

Fatmir Canaj jeton i vetëm me vëllain e tij tetraplegjik Agim Canaj, në një banesë në katin e tretë të një pallati në qytetin e Këlcyrës. Prej 15 vitesh, Fatmir Canaj kryen shërbimin e dializës tre herë në javë dhe për këtë duhet të shkojë në spitalin e Gjirokastrës. Të dy vëllezërit njëri 52 vjeç dhe tjetri 62 vjeç e kanë të pamundur për të ecur dhe përdorin karrocë. Duke qenë se jetojnë vetëm, pa njëri tjetër në banesë, Fatmiri e ka të pamundur të zbresë nga shtëpia që të kryej shërbimin e dializës. Gjithashtu mbetet shqetësim dhe për vëllain e tij Agimin, i cili pa ndihmën e dy apo tre personave të tjerë nuk mund të zbresë.

Fiks Fare, Parlamenti ‘pazar’, filluan shitblerjet e deputetëve, 14 Korrik 2020, Pjesa 1
14/07 21:02
Fiks Fare, Fqinji zapton tokën e gruas që i kanë vrarë djalin për një plep, 14 Korrik 2020, Pjesa 2
14/07 21:01
Fiks Fare, Nazarko rracist: Votat t’i numërojnë 3 mijë b…zinj, 14 Korrik 2020, Pjesa 3
14/07 21:00
Fiks Fare/ Parlamenti si pazari Roskovecit, filluan shit- blerjet e deputetëve
14/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Nazarko rracist: Votat t’i numërojnë 3 mijë b…zinj
14/07 20:30
Fiks Fare/ Konflikti për pronën/ Fqinji zapton tokën e gruas që i kanë vrarë djalin për një plep
14/07 20:30
Fiks Fare, ASHK Vlorë/ I teti i vërteti, apo edhe ky si shokët? 13 Korrik 2020, Pjesa 1
13/07 21:02
Fiks Fare, Lulëzon kanabisi në kohë pandemie, 13 Korrik 2020, Pjesa 2
13/07 21:01
Fiks Fare, Spikerja: Ishulli i Sazanit në Sarandë, 13 Korrik 2020, Pjesa 3
13/07 21:00
Vëzhgimi Fiks Fare/ Lulëzon kanabisi në kohë pandemie
13/07 20:35
Fiks Fare/ Shqiptarët nuk do pushojnë këtë vit. Shkaku paratë, jo korona
13/07 20:34
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikerja: Ishulli i Sazanit në Sarandë
13/07 20:34
Fiks Fare/ ASHK Vlorë/ I teti i vërteti, apo edhe ky si shokët?
13/07 20:33
Fiks Fare, Ambulancat prej 3 vitesh pa internet, abuzim me fondet, 10 Korrik 2020, Pjesa 1
10/07 21:02
Fiks Fare, Gjiri i Lalzit/ ‘Male’ me plehra në pikun e sezonit, 10 Korrik 2020, Pjesa 2
10/07 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri lëviz krevatin kur shkon në hotel, 10 Korrik 2020, Pjesa 3
10/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri lëviz krevatin kur shkon në hotel
10/07 20:30
Fiks Fare/ Ambulanca prej 3 vitesh pa internet, mjeku: Abuzim me fondet
10/07 20:30
Fiks Fare/ Gjiri i Lalzit/ ‘Male’ me plehra në pikun e sezonit
10/07 20:30
Fiks Fare, Mbikalimet e Bypass-it të papërfunduar, banorët: Na izoluan! 9 Korrik 2020, Pjesa 1
09/07 21:02