Fiks Fare/ Apeli babait për 14 vjeçaren me probleme në zemër: Më ndihmoni të jetojë!
22/01/2021 20:30

14 vjeçarja Elena Bërdufi nga Peqini ka dy muaj në gjendje kritike për jetën. Ajo ka shfaqur probleme të mëdha në zemër dhe fillimisht u diagnostikua nga mjekët se i duhej transplant zemre. Më pas ata kanë dalë me tjetër diagnozë por ende nuk janë të sigurtë. E sigurtë është që Elena e vogël e lidhur pas aparaturave ka probleme kritike deri dhe në humbje të jetës. Babai i saj bën apel për ndihmë, pasi ana ekonomike e tyre është e rrënuar si rrjedhojë e papunësisë.

Fiks Fare, ‘Çmendet’ kreu i shtetit, sulme e kërcënime për të gjithë, 3 Mars 2021, Pjesa 1
03/03 21:02
Fiks Fare, Ish i dënuari dhunon gruan, kryen veprime të turpshme para fëmijëve, 3 Mars 2021, Pjesa 2
03/03 21:01
Fiks Fare, 92 vjeçari Ramës: Marrsh nga ditët tona! 3 Mars 2021, Pjesa 3
03/03 21:00
Fiks Fare/ Bashkëshorti dhunues kryen veprime të turpshme në sy të fëmijëve
03/03 20:30
Fiks Fare/ Gjykata lë në të njëjtën banesë dhunuesin dhe të dhunuarën
03/03 20:30
Fiks Fare/ Ish i dënuari dhunon gruan,kryen veprime të turpshme në sy të fëmijëve
03/03 20:30
Fiks Fare/ ‘Çmendet’ kreu i shtetit, sulme e kërcënime për të gjithë
03/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ 92 vjeçari Ramës: Marrsh nga ditët tona!
03/03 20:30
Fiks Fare/ Drejtori kthen mbrapsht shpërblimet e covid 19 për gruan dhe bashkëpunëtorët e tij
03/03 20:30
Fiks Fare, Meta kërcënon amerikanët, i kap apo jo prej veshi? 2 Mars 2021, Pjesa 1
02/03 21:02
Fiks Fare, Skemat e mashtrimeve në internet; paguaj 150 $ pastaj të fitosh! 2 Mars 2021, Pjesa 2
02/03 21:01
Fiks Fare, Telefonuesi: SHBA di edhe sa e kanë shqiptarët gjatësinë e … 2 Mars 2021, Pjesa 3
02/03 21:00
Fiks Fare/ Meta kërcënon amerikanët, i kap apo jo prej veshi?
02/03 20:30
Fiks Fare/ Anëtarët: Firma u themelua nga një rus, erdhi nga “Hong Kongu”
02/03 20:30
Fiks Fare/ “Udhëtime në të gjithë botën”, si joshen shqiptarët për të paguar 150 USD
02/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesi: SHBA di edhe sa e kanë shqiptarët gjatësinë e …
02/03 20:30
Fiks Fare, PD-LSI/ Kurrë mos thuaj kurrë! Dje armiq, sot koalicion, 1 Mars 2021, Pjesa 1
01/03 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Drejtori shpërblen veten dhe gruan, “harron” mjekët, 1 Mars 2021, Pjesa 2
01/03 21:01
Fiks Fare, Aktori: Aktori është një cop dru, 1 Mars 2021, Pjesa 3
01/03 21:00
Fiks Fare/ Zv.Ministri: Nuk jemi në dijeni të rastit
01/03 20:30