Fiks Fare/ Allmuça, pronari i Star: Nuk i njoh 120 familjet që blenë apartament te Llanaj
13/01/2021 20:30

Fiks Fare u interesua te kompania "Star Construction", ku bisedojnë me pronarin Albert Allmuça. Ai thotë se kompleksi ka filluar vite më parë, ndërsa firma e tij është ndërtuese. Më tej pohon se Llanaj ka qenë investitor dhe mes tyre ka pasur një kontratë bashkëpunimi. Gazetarët e pyesin nëse banorët kanë apo jo pronë, ndërsa ai përgjigjet se përderisa z.Llanaj ka shkelur kontratën që kanë bashkë, edhe banorët janë "në ajër". Pyetjeve nëse Llanaj ka shitur më shumë metër katrorë nga sa i takon, ai thotë se jo, pasi "nuk i lejohej të shiste apartamente dhe duhet të merrte leje nga 'Star Construction'". Fiksi e pyeti z.Allmuça se përse një pjesë e banorëve janë futur në godinë dhe pjesa që ka shitur Llanaj janë jashtë. Pohoi se firma Llanaj ka braktisur punimet dhe se ai po i përfundon vetë. Në lidhje me aktin e kolaudimit të godinës thotë se "90 % e pallateve në Tiranë kështu e bëjnë, fusin banorë pa dalë ende kolaudimi i pallatit".

Fiks Fare,Apeli babait për vajzën me probleme në zemër:Më ndihmoni të jetojë! 22 Janar 2021, Pjesa 1
22/01 21:02
Fiks Fare,Jetojnë në kontenier se tërmeti iu prishi shtëpinë, vlerësohet DS2, 22 Janar 2021, Pjesa 2
22/01 21:01
Fiks Fare, Gratë e LSI-së për 96 ditë nuk do gatuajnë, 22 Janar 2021, Pjesa 3
22/01 21:00
Fiks Fare/ Tërmeti i prishi shtëpinë, 9-vjeçari: Shokët më tallin se jam i varfër e pa shtëpi!
22/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gratë e LSI-së për 96 ditë nuk do gatuajnë
22/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia: Riekspertizën e bën vetëm Instituti i Ndërtimit
22/01 20:30
Fiks Fare/ Apeli babait për 14 vjeçaren me probleme në zemër: Më ndihmoni të jetojë!
22/01 20:30
Fiks Fare, Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit, 21 Janar 2021, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Bashkia Kuçovë investon 760 milion lekë për një shkollë pa ngrohje,21 Janar 2021, Pjesa 2
21/01 21:01
Fiks Fare, Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin, 21 Janar 2021, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare/ Kuçovë/ Investohen 760 milion lekë për një shkollë të re, pa ngrohje
21/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia Kuçovë: Do blejmë kaldajë me buxhetin që do miratohet këto ditë
21/01 20:30
Fiks Fare/ Popullit shqiptar këngë për udhëheqësit e vendit dhe ata të huaj
21/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin
21/01 20:30
Fiks Fare/ Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit
21/01 20:30
Fiks Fare, Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë? 20 Janar 2021, Pjesa 1
20/01 21:02
Fiks Fare, ‘Do vdes,dhuroj 985.000 €’,sms që mashtroi familjen. Paguan 370 €! 21 Janar 2021, Pjesa 2
20/01 21:01
Fiks Fare, Manushit i merret goja: K… ditë para derbit, 20 Janar 2021, Pjesa 3
20/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manushit i merret goja: K… ditë para derbit
20/01 20:30
Fiks Fare/ “Po vdes, dua të dhuroj 985.000 €”, familja mashtrohet duke paguar disbursim 370 €!
20/01 20:30