Fiks Fare/ Administratori i bashkisë: Vende s’ka shko blije tëk privati 400 mijë lekë
29/07/2021 20:30

Gazetarja e Fiksit i drejtohet Bashkisë Rrëshen ku takon administratorin z.Kaçorri. Ai shprehet se kanë kohë që nuk kanë vende për varre dhe se fillimisht bashkia për një tokë për ta kthyer në varreza nuk kishte rënë dakord për çmimin me pronarin e tokës. Me pas përpjekja tjetër sipas z. Kaçorri ishte gjetja e një toke tjetër. Por kjo u ka hapur punë pasi toka nuk është e regjistruar në Hipotekë dhe kësaj të fundit sipas tij ia janë drejtuar me kërkesa, por që ende nuk është bërë asgjë. " E vetmja mundësi tani për tani është ta blesh tek privati vendin për varr, ose të presësh" i pohon ai gazetarës së Fiksit madje duke e ndihmuar edhe me nurat e administratorëve privat që shesin vende për varre. Por në të tilla raste shtrohet pyetja; Kur vjen, a pret vdekja?

Fiks Fare, Episodi i plotë, 16 Shtator 2021
16/09 21:03
Fiks Fare, E reja mashtron 57 vjeçarin në FB, i merr 3000€ për bukë! 16 Shtator 2021, Pjesa 1
16/09 21:02
Fiks Fare, 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja me vonesë! 16 Shtator 2021, Pjesa 2
16/09 21:01
Fiks Fare, Bejto Malja në “Aktualitet”: …gishtin prapa, 16 Shtator 2021, Pjesa 3
16/09 21:00
Fiks Fare/ Ish drejtori: Nuk evakuuam se shkuam me vonesë!
16/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bejto Malja në “Aktualitet”: …gishtin prapa
16/09 20:30
Fiks Fare/ Komandanti stacionit: Ishim në dy fshatra të tjera, u vonuam për në ‘Asim Zenel’
16/09 20:30
Fiks Fare/ 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja nuk shkoi në kohë!
16/09 20:30
Fiks Fare/ E reja mashton 57 vjeçarin në FB, i merr 3000€ për bukë!
16/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Shtator 2021
15/09 21:03
Fiks Fare, Meta dekreton pa asnjë hezitim qeverinë ‘Rama 3’, 15 Shtator 2021, Pjesa 1
15/09 21:02
Fiks Fare, Mjerimi zjarrfikëseve në vend, mjete të ’63 të pakolauduara, 15 Shtator 2021, Pjesa 2
15/09 21:01
Fiks Fare, Shkullaku: Nano u detyrua të lëpijë prapë Ramën, 15 Shtator 2021, Pjesa 3
15/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Boti i zjarrfikëses si kullesë makaronash, uji derdhet pa shkuar në vendgjarje
15/09 20:30
Fiks Fare/ Gjirokastër/ “Po të kishim mjete s’do kishte viktima në “Asim Zenel!”
15/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Shkullaku: Nano u detyrua të lëpijë prapë Ramën
15/09 20:30
Fiks Fare/ Korçë/ Reparti i mbrojtjes nga zjarri me mjete të ’63
15/09 20:30
Fiks Fare/ Meta dekreton pa asnjë hezitim qeverinë ‘Rama 3’
15/09 20:30
Fiks Fare, Ylli Rakipi: … e ha zakonisht ai që flet, 14 Shtator 2021, Pjesa 3
14/09 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Shtator 2021
14/09 21:00