Fiks Fare/ 80 vjeçari pret kompensimin: Të paktën ta merrja sa jam gjallë!
21/07/2021 20:30

Agim Kokunja, rreth 80 vjeç nga Elbasani akoma ështënë pritje të kompensimit të pronave edhe pse ka plot 20 muaj që ka aplikuar dhe emri i ka dalë në gazetë. Ai thotë që bëhet fjalë për një shumë të vogël, rreth 2 milion të vjetra, por që dëshiron t'i gëzojë, pasi me moshën që ka edhe mund të mos i arrijë t'i gëzojë dot. Ai jeton vetëm më një pension prej 100 mijë lekësh dhe ai kompesim për të cilin ka 20 muaj që pret, duke numëruar ditët do ta ndihmonte sado pak për t'i përmirësuar jetesën. Ai në një intervistë për Fiksin thotë që me këto ritme mund të vdes e të mos e gëzojë kurrë atë që i takon. Ndaj kërkon ndihmën e Fiksit për ta fituar një të drejtë që i takon me ligj. "Mua më ka dalë edhe emri, kam aplikuar dhe akoma asgjë. Më thanë pandemia etj. por unë s'kam moshë për të pritur" thotë ai.

Fiks Fare, Sezonin e ri parlamentar, si do i ecë karriera politike Metës? 30 Korrik 2021, Pjesa e 1
30/07 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Korrik 2021
30/07 21:00
Fiks Fare, E ftuara harron të hajë bukë , 30 Korrik 2021, Pjesa e 3
30/07 21:00
Fiks Fare, Përmbarimi, 17 vite për të ekzekutuar vendim e formës së prerë! 30 Korrik 2021, Pjesa e 2
30/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ E ftuara harron të hajë bukë
30/07 20:45
Fiks Fare/ Përmbarimi, 17 vite dhe ende s’ka ekzekutuar një vendim gjykate
30/07 20:30
Fiks Fare/ Vëzhgimi i Fiks Fare/ Sa i respektojnë shqiptarët rregullat në rrugë?
30/07 20:30
Fiks Fare/ Sezonin e ri parlamentar do i ulet apo do i ngrihet karriera politike Metës?
30/07 20:30
Fiks Fare/ Justifikimi i përmbaruesit: Kaq kemi fuqi, s’ia marrim dot lekët!
30/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 29 Korrik 2021
29/07 21:01
Fiks Fare, Rrësheni pa varreza. Bashkia: Blijini 400 mijë lekë tek privati ,29 Korrik 2021,Pjesa e 2
29/07 21:00
Fiks Fare, Konvertimi i patentave me Francën, ende në pritje, 29 Korrik 2021, Pjesa e 1
29/07 21:00
Fiks Fare, Iva Tiço s’e ka problem të dehë një burrë , 29 Korrik 2021, Pjesa e 3
29/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Iva Tiço s’e ka problem të dehë një burrë
29/07 20:45
Fiks Fare/ Konvertimi i patentave me Francën, ende në pritje
29/07 20:30
Fiks Fare/ Administratori i bashkisë: Vende s’ka shko blije tëk privati 400 mijë lekë
29/07 20:30
Fiks Fare/ Rrësheni pa varreza. Bashkia u ka vënë drynin nuk ka vende
29/07 20:30
Fiks Fare, Ilir Paço: Trafiku i drogës tek ne ka filluar në vitet ’14-’16, 28 Korrik 2021, Pjesa e 3
28/07 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Korrik 2021
28/07 21:00
Fiks Fare, Si i zë gjumi politikanët me gjithë ato para që kanë? 28 Korrik 2021, Pjesa e 1
28/07 21:00