Fiks Fare/ 30 vjet që ka ndërruar jetë, por figuron në listat zgjedhore
24/02/2021 20:30

Në Fiks Fare mbërrin një denoncim se në listën zgjedhore të fshatit Pleshisht, Njësia Administrative Trebinjë, Pogradec figuronte një person i datëlindjes 1922. Ky person kishte 30 vjet që kishte ndërruar jetë. Fiks Fare kontaktoi me Drejtorinë e Përgjithshme të Gjendjes Civile, z. Bledar Doraci shpjegoi se këto raste ekzistojnë pasi vetë familjarët nuk kanë bërë çregjistrimin. Ai falënderoi Fiks Fare për bashkëpunimin dhe menjëherë ngriti një grup pune për verifikimin e rastit.

Fiks Fare, Të pathënat e Monika Kryemadhit: Çfarë pëlqej më shumë tek Rama! 15 Prill 2021, Pjesa 1
15/04 21:02
Fiks Fare, Spitale të reja? Si u katandis Senatoriumi Shkodrës në gërmadhë! 15 Prill 2021, Pjesa 2
15/04 21:01
Fiks Fare, Sipas Dashamir Shehit, Basha është yll, 15 Prill 2021, Pjesa 3
15/04 21:00
Fiks Fare/ Mbetje spitalore dhe njerëzore në Senatoriumin e Shkodrës
15/04 20:30
Fiks Fare/ Qytetarët: Senatoriumi ka qenë model, tani i shkatërruar
15/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sipas Dashamir Shehit, Basha është yll
15/04 20:30
Fiks Fare, Rikthim në PD?! Astrit Patosi flet hapur në Fiks Fare, 14 Prill 2021, Pjesa 1
14/04 21:02
Fiks Fare,Gërryente lumin pa leje,firma: Pa dijeni për pezullimin e licencave,14 Prill 2021, Pjesa 2
14/04 21:01
Fiks Fare, Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv, 14 Prill 2021, Pjesa 3
14/04 21:00
Fiks Fare/ Gërryente lumin pa leje, IKMT dhe policia veprojnë pas sinjalizimit të Fiksit
14/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv
14/04 20:30
Fiks Fare/ Pronari: Faji IKMT-së nuk më ka njoftuar për pezullimin e lejeve
14/04 20:30
Fiks Fare, Spiropali: Unë hudhra në fletën e votimit, 13 Prill 2021, Pjesa 1
13/04 21:02
Fiks Fare, Shefi Kardiologjisë QKUK ushtron profesionin pa diplomë pa licencë, 13 Prill 2021,Pjesa 2
13/04 21:01
Fiks Fare, 13 Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante, Prill 2021, Pjesa 3
13/04 21:00
Fiks Fare/ OMK: Mjeku pa licencë sub/kardiologu, nuk ka diplomë!
13/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante
13/04 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jam i licencuar në ish Jugosllavi, s’më hyn në punë e Kosovës
13/04 20:30
Fiks Fare, Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta? 12 Prill 2021, Pjesa 1
12/04 21:02
Fiks Fare, Shëndetësia falas, 250 mijë lekë për pastrimin e plagës në SUT, 12 Prill 2021, Pjesa 2
12/04 21:01