Fiks Fare/ 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja nuk shkoi në kohë!
16/09/2021 20:30

Zjarret që pushtuan vendin në muajin gusht, treguan edhe njëhere sesa në vështirësi është shërbimi zjarrfikës në Shqipëri. Me mjete të vjetra e të pakta në numër , zjarrfikësit u munduan të fiknin vatrat e shumta të zjarreve, por që fatkeqësisht morën jetën e dy personave në fshatin 'Asim Zenel'. Fiks Fare pa se në Gjirokastër mjetet e shërbimit zjarrfikës datonin me vit prodhimi 1967 dhe në gjithë Gjirokastrën janë vetëm katër të tilla. Po a mjaftojnë këto mjete për të përballuar zjarret? A mund të ishte shmangur humbja e jetës së njerëzve nëse do kishte më shumë mjete? Fiks Fare mësoi nga banorët se askush nuk u kishte bërë thirrje për evakuim dhe se shërbimi zjarrfikës ishte vonuar të shkonte në fshat. Ata pohuan se për shuarjen e zjarrit përveç forcave të ushtrisë iu bashkuan edhe policia ku me mjete rrethanore, degë pemësh, kazma e lopata u përballën me flakët. Flakë, që fatkeqësisht morën jetën e dy njerëzve. Pas ngjarjes tragjike Bashkia Gjirokastër shkarkoi nga detyra drejtorin e shërbimit zjarrfikës.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Tetor 2021
15/10 21:03
Fiks Fare, Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji penalizon qytetarët,15 Tetor 2021, Pjesa 1
15/10 21:02
Fiks Fare,Breshëri u dëmtoi mollët,ligji pengon bujqit, s’marrin dëmshpërblim,15 Tetor 2021, Pjesa 2
15/10 21:01
Fiks Fare, Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura, 15 Tetor 2021, Pjesa 3
15/10 21:00
Fiks Fare/ Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji detyron qytetarët t’i drejtohen gjykatës
15/10 20:30
Fiks Fare/ Bujqit: Kemi falimentuar, kërkojmë një ndihmë nga shteti!
15/10 20:30
Fiks Fare/ Emergjencat Civile Maliq: Zbatojmë ligjin e vjetër, i riu pa akte nënligjore
15/10 20:30
Fiks Fare/ AREB Korçë: Fermerët të bëhen pjesë e skemave të sigurimit
15/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura
15/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Tetor 2021
14/10 21:03
Fiks Fare, Raporti Rama-Basha, “dashuri dhe urrejtje”, 14 Tetor 2021, Pjesa 1
14/10 21:02
Fiks Fare, Prindërit kërkojnë zëvendësimin e mësueses, i shoqi avokat i kërcënon, 14 Tetor 2021, Pjesa 2
14/10 21:01
Fiks Fare, “Me Xhaxhiun”, me dy gra bën një fëmijë për 4.5 muaj, 14 Tetor 2021, Pjesa 3
14/10 21:00
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit, nxënësve u vihet një mësuese e re
14/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ “Me Xhaxhiun”, me dy gra bën një fëmijë për 4.5 muaj
14/10 20:30
Fiks Fare/ Prindërit: Të hiqet mësuesja! Fëmijët nuk i mëson, por i lë të luajnë me letra!
14/10 20:30
Fiks Fare/ Mësuesja merr burrin me vete në mbledhjen me bordin e prindërve dhe drejtorinë
14/10 20:30
Fiks Fare/ Raporti Rama-Basha, “dashuri dhe urrejtje”
14/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 13 Tetor 2021
13/10 21:03
Fiks Fare, Rriten çmimet, qytetarët: Vetëm kafen mos na e prekni! 13 Tetor 2021, Pjesa 1
13/10 21:02