Fiks Fare, 2 viktima nga zjarri në ‘Asim Zenel’, zjarrfikësja me vonesë! 16 Shtator 2021, Pjesa 2
16/09/2021 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Tetor 2021
26/10 21:03
Fiks Fare,Pse iu tek tani Berishës reformimi i PD-së, e jo kur ishte në krye? 26 Tetor 2021, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Rrahin dhe kërcënojnë 78 vjeçaren, nusja e djalit ” do e helmoj”, 26 Tetor 2021, Pjesa 2
26/10 21:01
Fiks Fare, Rakipi “emërohet” shef i propagandës nga qeveria çame, 26 Tetor 2021, Pjesa 3
26/10 21:00
Fiks Fare/ “Çifti Shuli na shan e kërcënon pa shkak, dhunojnë plakën 78 vjeçare”
26/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Rakipi “emërohet” shef i propagandës nga qeveria çame
26/10 20:30
Fiks Fare/ 78 vjeçarja: Kam frikë se më helmon! Nusja: S’i ndyej duart me ty!
26/10 20:30
Fiks Fare/ Nëna i drejtohet fëmijëve minoren: Goditeni gjyshen, unë do e helmoj!
26/10 20:30
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit reagon policia e shërbimi social
26/10 20:30
Fiks Fare/ Pse iu tek tani Berishës reformimi i PD-së? Pse nuk e bëri kur ishte vetë në krye?
26/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Tetor 2021
25/10 21:03
Fiks Fare, Opozitë nga jashtë, qytetarët: E kot, do i hanë ujqërit e vjetër! 25 Tetor 2021, Pjesa 1
25/10 21:02
Fiks Fare, Fitimet e Portit në Durrës i merr privati,investimet i bën shteti! 25 Tetor 2021, Pjesa 2
25/10 21:01
Fiks Fare, Aktori: Amerika do b…, ke b… që të rrish në Amerikë?! 25 Tetor 2021, Pjesa 3
25/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Aktori: Amerika do b…, ke b… që të rrish në Amerikë?!
25/10 20:30
Fiks Fare/ Porti i Durrësit, “dhuratë” 5 mln euro firmës së Kontenierëve
25/10 20:30
Fiks Fare/ Rama sjell opozitën nga jashtë, qytetarët: E kot, do i hanë ujqërit e vjetër!
25/10 20:30
Fiks Fare/ Justifikimi i Portit: Mjetet 5 mln euro do i rimarrim pas 5 vitesh!
25/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02