Fiks Fare/1500 naftëtarë rrezikojnë pensionin, Albpetroli”Do i pajisim me vërtetimin brenda afateve”
28/05/2020 20:30

1500 naftëtarë rrezikojnë pensionin për faj të Albpetrol. Kompania nuk lëshon vërtetimin e posaçëm ,të cilin e ka detyrim ligjor.Mungesa e këtij vërtetimi ka bërë që 1500 naftëtarë të rrezikojnë pensionin e këtij viti. Vërtetimi përmban pozicionin e punës i cili është i domosdoshëm për personat që duan të përfitojnë pensionin e parakohshëm. Drejtori i Institutit të Sigurimeve Fier tregon se në kompaninë Albpetrol janë 1500 punëtorë që presin të marrin këtë vërtetim dhe nëse nuk pajisen deri në datën 5 korrik e humbin pensionin e këtij viti. Ai thotë se Albpetrol e ka detyrim ligjor ta lëshojë këtë vërtetim për punëtorët e vetë për aq kohë sa është statusi aktiv. Kompania Albpetrol për emisionin Fiks Fare shpjegon se për këtë çështje ka patur një ngërç për të cilin ka nisur zgjidhja dhe të gjithë personat fizik do të pajisen me vërtetimin për të përfituar pensionin e parakohshëm deri në datën 5 korrik .

Fiks Fare, Sorollatet për 2 muaj, nuk di të aplikojë online për pasaportë, 3 Korrik 2020, Pjesa 1
03/07 21:02
Fiks Fare, Për faj të punojëses sociale, qytetarit i digjet ndihma ekonomike, 3 Korrik 2020, Pjesa 2
03/07 21:01
Fiks Fare, Meshkujt shqiptarë i mbrojnë të dashurat italiane, 3 Korrik 2020, Pjesa 3
03/07 21:00
Top News – Velinat e Fiks Fare/ Hapen audicionet për sezonin e ri
03/07 20:44
Fiks Fare/ Monitorime/ Meshkujt shqiptarë i mbrojnë të dashurat italiane
03/07 20:30
Fiks Fare/ Sorollatet për 2 muaj, nuk di të aplikojë online për pasaportë
03/07 20:30
Fiks Fare/ Punonjësja harron t’i kërkojë deklaratën e kempit, qytetari digjet nga ndihma ekonomike
03/07 20:30
Fiks Fare, Reforma zgjedhore/ Lista të hapura apo zarfa të mbyllur? 2 Korrik 2020, Pjesa 1
02/07 21:02
Fiks Fare, Mjekët neglizhojnë pacientin, 28 vjeçari vdes brenda 24 orëve, 2 Korrik 2020, Pjesa 2
02/07 21:01
Fiks Fare, Shokohet moderatorja, i ftuari i flet për burrin e saj, 2 Korrik 2020, Pjesa 3
02/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Shokohet moderatorja, i ftuari i flet për burrin e saj
02/07 20:30
Fiks Fare/ Skandali në Lushnje/ Mjekët neglizhojnë pacientin, 28 vjeçari vdes brenda 24 orëve
02/07 20:30
Fiks Fare/ Reforma zgjedhore/ Lista të hapura apo zarfa të mbyllur?
02/07 20:30
Fiks Fare, Çfarë është 1 Korriku? 1 Korrik 2020, Pjesa 1
01/07 21:02
Fiks Fare, Infermierja thyen karantinën, rrezikon të sëmurët e Qendrës së Zhvillimit, 1 Korrik 2020, Pjesa 2
01/07 21:01
Fiks Fare, Hajdari pret 2 orë apo 40 minuta?! 1 Korrik 2020, Pjesa 3
01/07 21:00
Fiks Fare/ Çfarë është 1 Korriku?
01/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Hajdari pret 2 orë apo 40 minuta?!
01/07 20:30
Fiks Fare/ Infermierja thyen karantinën, rrezikon të sëmurët e Qendrës së Zhvillimit
01/07 20:30
Fiks Fare, Thirrja e prostitutës: ‘Dua ta lë punën, të rri me djalin!’ 30 Qershor 2020, Pjesa 1
30/06 21:02