Fiks Fare, 100 fshatrat turistik, propagandë e mbetur në letër për shumë fshatra, 23 Shtator 2022, Pjesa 2
23/09/2022 21:01

Premtimi i qeverisë në fillimin e mandatit të dytë, për t’i shndërruar këto 100 fshatra jo vetëm në destinacione të rëndësishme turistike, por edhe në përthithëse të fondeve për infrastrukturën dhe zhvillimit duket se i la në harresë shumë fshatra. Fiks Fare udhëtoi në 3 fshatra në bashkitë Lushnje dhe Divjake për të parë nga afër se çfarë ka ndryshuar në këto zona.Por u konstatua se keto 3 fshatra ishin vetem në projektin e madh të qevise, në VKM e projektit të 100 fshatrave dhe jo në listën e fshtrave ku u hodhen investimet. Pra në këto fshatra nuk është hedhur kokërr leku dhe projekti mbeti vetëm në letër.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Shtator 2022
26/09 21:03
Fiks Fare, Padi për Metën, Juri Kim i shtrëngon dorën në zyrën e tij, 26 Shtator 2022, Pjesa 1
26/09 21:02
Fiks Fare, Rrëfimi: Fiksi na shpëtoi jetën, policia po manipulon dosjen, 26 Shtator 2022, Pjesa 2
26/09 21:01
Fiks Fare, Moderatori telefonuesit ” Në dimër bashkohu me plakën’, 26 Shtator 2022, Pjesa 3
26/09 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Moderatori telefonuesit “Në dimër bashkohu me plakën”
26/09 20:45
Fiks Fare/ Padi për Metën, Juri Kim i shtrëngon dorën në zyrën e tij
26/09 20:30
Fiks Fare/ “Fiksi më shpëtoi jetën, policia po manipulon dosjen si vjedhje”
26/09 20:30
Fiks Fare/ Rrëfimi i 26-vjeçarit: Më rekrutuan për të gjymtuar 1 person…
26/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Shtator 2022
23/09 21:03
Fiks Fare, Fëmijët mbledhin bimë medicinale për të siguruar jetesën, 23 Shtator 2022, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare, 100 fshatrat turistik, propagandë e mbetur në letër për shumë fshatra, 23 Shtator 2022, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Shpërthen fjalori banal në “Përputhen”, 23 Shtator 2022, Pjesa 3
23/09 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Shpërthen fjalori banal në “Përputhen”
23/09 20:45
Fiks Fare/ Ardenica pa asnjë investim, “rrugën na e shtruan për zgjedhjet”
23/09 20:30
Fiks Fare/ Krutja, fshati i fshirë nga lista e FSHZH
23/09 20:30
Fiks Fare/ Goriçaj/ Dikur kampion në volejboll për femra, sot i harruar!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Tërmeti i rrënoi shtëpinë, fëmijët mbledhin bimë medicinale në mal
23/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Shtator 2022
22/09 21:03
Fiks Fare, Rinia po largohet, kujt i bie barra për të shtuar popullsinë? 22 Shtator 2022, Pjesa 1
22/09 21:02
Fiks Fare, 9 muaj në pritje të analizës, i sëmuri me dializë rrezikon jetën,22 Shtator 2022, Pjesa 2
22/09 21:01