Fika Fare/ Ish Drejtori i shkollës: Gabimin e ka bërë mësuesi kujdestar
17/01/2022 20:30

Gazetarët e Fiksit shkojnë në dy fshatra ku gjejnë dëshmitarë të cilët në ato vite kanë mbaruar shkollën në Gjerbes të Mallakastrës së bashku me z. Salaj. I pari që gazetarët takojnë është një shok klase i tij i cili thotë me përgjegjësi të plotë se e mban mend shumë mirë shokun e tij të klasës . Gjithashtu gazetarët takojnë dhe ish drejtorin e shkollës. Ai konfirmon se e mban mend ish nxënësin e tij z. Salaj . Duke na thënë se z. Salaj shkollën e mesme e ka kryer përgjatë viteve 1978-1982 ish drejtori pranon se në dëftesën e ankuesit është firma e tij dhe vula e institucionit që ai drejtonte. Gabimi sipas tij në datën e lindjes mund të jetë bërë kur të dhënat janë hedhur në regjistër nga mësuesi kujdestar.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Maj 2022
20/05 21:03
Fiks Fare, Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture, 20 Maj 2022, Pjesa 1
20/05 21:02
Fiks Fare, Kanali vaditës në Shën Vasil në 4 vite vetëm 3 herë ujë ka çuar në tokat bujqësore, 20 Maj 2022, Pjesa 2
20/05 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live, 20 Maj 2022, Pjesa 3
20/05 21:00
Fiks Fare/ Bashkia Himarë: Problemi i mbartur, duhen fonde të mëdha
20/05 20:30
Fiks Fare/ Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture
20/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live
20/05 20:30
Fiks Fare/ Kanali vaditës në Shën Vasil, s’ka pikë uji për tokat bujqësore
20/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Maj 2022
19/05 21:03
Fiks Fare, Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur! 19 Maj 2022, Pjesa 1
19/05 21:02
Fiks Fare, Skema si futen para false në Shqipëri, pagesa në kriptovalutë, 19 Maj 2022, Pjesa 2
19/05 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh, 19 Maj 2022, Pjesa 3
19/05 21:00
Fiks Fare/ Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur!
19/05 20:30
Fiks Fare/ Grupet kriminale kërkojnë pagesat në Kriptovalutë, nuk zbulohen
19/05 20:30
Fiks Fare/ AMF: Pikat që këmbejnë valutë në kripto janë të paligjshme
19/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh
19/05 20:30
Fiks Fare/ Rrjetet sociale, “reklamë” për para false; Bëj pagesën, t’i sjell motoristi!
19/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Maj 2022
18/05 21:03
Fiks Fare, Zgjedhjet për kryetar të PD-së, a rrezikon Berisha? 18 Maj 2022, Pjesa 1
18/05 21:02
Fiks Fare, “Duhet me pas b…”, Lagunës së Kune Vain-it i del pronari! 18 Maj 2022, Pjesa 2
18/05 21:01