Italia do përvëlohet/ Nga e enjtja temperaturat deri në 40 gradë, por edhe stuhi
12/06/2019 16:17

Nga e premtja, rajonet qendrore të Italisë dhe Sardenja përgatiten për temperatura që mund të mbërrijnë sipas sinoptikanëve nga 38 deri në 40 gradë Celsius, por në disa rajone të vendit, janë përballur ndërkohë me stuhi.