Episodi fundit në Ballkan/ Sarajevë-Tiranë dhe “FLUTURIMI VAZHDON…”
30/07/2022 14:00
Bosnja & Hercegovina, më e nxehta e Ballkanit që lidh/ndan lindjen me perëndimin – Balkan Project
23/07/2022 17:06
Komuniteti shqiptar, mes sfidës dhe krenarisë në Sarajevë – Balkan Project
16/07/2022 14:15
Arvanitaset e Bullgarisë dhe fshati i shqiptarëve “MANDRICA” – Balkan Project
09/07/2022 14:00
KOSTURI,shqiptarët, grekët dhe sprovat e historisë – Balkan Project
25/06/2022 14:00
Ankaraja, kryevepra e Turqisë, URA që lidh lindjen me perëndimin – Balkan Project
18/06/2022 14:00
MESAZHET E TURQISË NGA STAMBOLLI NË ANKARA; dëshmitë historike dhe kulturore – Balkan Project
11/06/2022 14:00
KRAJA iliro-arbrore, e librit të parë shqip dhe mikpritjes shembullore – Balkan Project
04/06/2022 16:30
Kotorri, ky vendbanim ilir i lidhur me mbretëreshën Teutë – Balkan Project
28/05/2022 18:00
KOSTANCA e etnive, harmonisë fetare dhe lulëzimi TRADITËS PËRMETARE këtu – Balkan Project
21/05/2022 18:00
Shqiptarët e BUKURESHTIT, sot më pak por prapë ELITARË | Pjesa 2 – Balkan Project
14/05/2022 18:00
Bukureshti, “Dikur ishte sikur Amerika” | Pjesa 1 – Balkan Project
07/05/2022 18:00
Të fshehtat e SHKUPIT, kryeqytetit që po zbulon vetveten – Balkan Project
30/04/2022 18:00
Marrëdhëniet shqiptaro-sllovene drejt lulëzimit në vendin mik ballkanik – Balkan Project
23/04/2022 18:00
Nga Venezia në Ljubjanë, urën që lidh Ballkanin me Europën qëndrore – Balkan Project
16/04/2022 18:00
Treva Iliro-Arbnore buzë liqenit të Shkodrës në Mal të Zi – Balkan Project
09/04/2022 17:45
Ana e panjohur e Prishtinës – Balkan Project
02/04/2022 18:00
Gjurmët shqiptare në kryeqendrën e Kroacisë, “Zagrebi” – Balkan Project
26/03/2022 18:00
Velika Gorica, qyteti pro-shqiptar i Kroacisë që na bën krenar – Balkan Project
19/03/2022 18:00
Qyteti i harruar ILIR, që pret të rimëkëmbet – Balkan Project
12/03/2022 18:00
Dibra e Madhe, ku ngjarjet historike dhe urtësia qytetare meriton mirënjohje – Balkan Project
05/03/2022 18:00
Shqiptarët e Izmirit dhe fshatrat çame në Turqi – Balkan Project
26/02/2022 18:00
Peja e Kosovës, ku bukuria e natyrës dhe e njeriut shkojnë bashkë – Balkan Project
19/02/2022 18:00
Qyteti lashtë i Efes, shtëpia e Shën Marisë dhe fshatrat e Izmirit – Balkan Project
12/02/2022 18:00
Ohri, qyteti i lashtë buzë liqenit & kultura shqiptare që befason – Balkan Project
05/02/2022 18:00
Selaniku, qyteti historik në Greqi ku në çdo kohë mbeten gjurmët e shqiptarëve – Balkan Project
29/01/2022 18:00
Tetova, qyteti me zemër dhe mikpritje shqiptare në Maqedoninë Veriperëndimore – Balkan Project
15/01/2022 18:00
Si Serbia po spastron shqiptarët e Medvegjës dhe heshtja e shteteve tona – Balkan Project
08/01/2022 18:00
•Dubrovniku• i Kroacisë qyteti fisnik ku historikisht shqiptarët vepronin – Balkan Project
18/12/2021 15:00
•Dubrovniku• i Kroacisë qyteti fisnik ku historikisht shqiptarët vepronin – Balkan Project
18/12/2021 14:00