Shqiptarët e BUKURESHTIT, sot më pak por prapë ELITARË | Pjesa 2 – Balkan Project
14/05/2022 18:00

BALKAN PROJECT, një emision që do të flasë shqip në gjithë Ballkanin. Balkan Project është një format risi ku gazetarja Ilnisa Agolli do të udhëtojë në gjithë Ballkanin jo vetëm për të gjetur rrënjët, por padyshim duke nxjerrë në pah edhe këndin historik e turistik të vendeve kryesore të Ballkanit. Pa harruar ndikimin/ kontributin e shqiptarëve përtej kufinjëve të Shqipërisë. Autore: Ilnisa Agolli

Shqiptarët e BUKURESHTIT, sot më pak por prapë ELITARË | Pjesa 2 – Balkan Project
14/05 18:00
Bukureshti, “Dikur ishte sikur Amerika” | Pjesa 1 – Balkan Project
07/05 18:00
Të fshehtat e SHKUPIT, kryeqytetit që po zbulon vetveten – Balkan Project
30/04 18:00
Marrëdhëniet shqiptaro-sllovene drejt lulëzimit në vendin mik ballkanik – Balkan Project
23/04 18:00
Nga Venezia në Ljubjanë, urën që lidh Ballkanin me Europën qëndrore – Balkan Project
16/04 18:00
Treva Iliro-Arbnore buzë liqenit të Shkodrës në Mal të Zi – Balkan Project
09/04 17:45
Ana e panjohur e Prishtinës – Balkan Project
02/04 18:00
Gjurmët shqiptare në kryeqendrën e Kroacisë, “Zagrebi” – Balkan Project
26/03 18:00
Velika Gorica, qyteti pro-shqiptar i Kroacisë që na bën krenar – Balkan Project
19/03 18:00
Qyteti i harruar ILIR, që pret të rimëkëmbet – Balkan Project
12/03 18:00
Dibra e Madhe, ku ngjarjet historike dhe urtësia qytetare meriton mirënjohje – Balkan Project
05/03 18:00
Shqiptarët e Izmirit dhe fshatrat çame në Turqi – Balkan Project
26/02 18:00
Peja e Kosovës, ku bukuria e natyrës dhe e njeriut shkojnë bashkë – Balkan Project
19/02 18:00
Qyteti lashtë i Efes, shtëpia e Shën Marisë dhe fshatrat e Izmirit – Balkan Project
12/02 18:00
Ohri, qyteti i lashtë buzë liqenit & kultura shqiptare që befason – Balkan Project
05/02 18:00
Selaniku, qyteti historik në Greqi ku në çdo kohë mbeten gjurmët e shqiptarëve – Balkan Project
29/01 18:00
Tetova, qyteti me zemër dhe mikpritje shqiptare në Maqedoninë Veriperëndimore – Balkan Project
15/01 18:00
Si Serbia po spastron shqiptarët e Medvegjës dhe heshtja e shteteve tona – Balkan Project
08/01 18:00
•Dubrovniku• i Kroacisë qyteti fisnik ku historikisht shqiptarët vepronin – Balkan Project
18/12 15:00
•Dubrovniku• i Kroacisë qyteti fisnik ku historikisht shqiptarët vepronin – Balkan Project
18/12 14:00