“Seks 4 herë në javë”,seksologu:Është deklaratë për shoë,s’ekziston kontrata seksuale-Shqipëria Live
26/04/2022 16:24
Pa fshatrat e Kukësit dhe rrjedhën e Drinit, Shqipëria nuk do të qe kjo – Fshatrat e Shqipërisë
17/07/2021 17:30
Zbulimi i mrekullive në Martanesh të Bulqizës, mes besimit në Zot dhe njerëz – Fshatrat e Shqipërisë
10/07/2021 17:30
Novoseja e Kukësit, djegur e vrarë nga serbët po kurrë e gjunjëzuar – Fshatrat e Shqipërisë
03/07/2021 18:00
Ziçishti,fshati i çmuar i Devollit i qëndisur nga Zoti & i bekuar nga njerëzit–Fshatrat e Shqipërisë
19/06/2021 17:49
Fantastike/ Bujani i Tropojës, krenaria e Malësisë së Gjakovës – Fshatrat e Shqipërisë
12/06/2021 17:57
Shushica e Elbasanit, fshati që e shkruan historinë në varre dhe dashuri… – Fshatrat e Shqipërisë
05/06/2021 18:00
BERISHA e Pukës, kurora e veriut që i mbeti veç tradita – Fshatrat e Shqipërisë
29/05/2021 18:00
Historia e pazakontë e ish të burgosurve, në fshatin Valas të Elbasanit – Fshatrat e Shqipërisë
22/05/2021 17:30
Strikçan në Bulqizë, fshati me vlera që nga mesjeta e hershme ishte qytet antik – Fshatrat e Shqipërisë
15/05/2021 17:45
Fshati turistik në Dibër me identitet të lashtë, Kërçisht i Maqellarës… – Fshatrat e Shqipërisë
08/05/2021 17:16
Tërthore e Kukësit dhe masakrat serbe në fshatrat kufitare – Fshatrat e Shqipërisë
01/05/2021 17:10
Fshatrat e Mirditës një vepër arti, të bekuar njerëzit e trojet e saj – Fshatrat e Shqipërisë
24/04/2021 17:21
Fshati që nis nga deti dhe përfundon në mal, Radhima e Vlorës – Fshatrat e Shqipërisë
17/04/2021 18:00
Zagoria që i dha aq shumë Shqipërisë, mbetur si një fill i këputur – Fshatrat e Shqipërisë
10/04/2021 18:00
Kabashi i Pukës, thesari që fshihet pas “Bajrakut të parë” – Fshatrat e Shqipërisë
03/04/2021 18:00
Valbona e Tropojës, bukuria e Alpeve që i bëri ballë çdo stuhie – Fshatrat e Shqipërisë
27/03/2021 18:00
Valikardhë e Bulqizës, fshati që të rrok për nga historia dhe njerëzit – Fshatrat e Shqipërisë
20/03/2021 18:00
Fshatrat e Skraparit, ku historia fle në shpatullat e kanioneve – Fshatrat e Shqipërisë
13/03/2021 18:00
Në Cahan dhe Golaj të Hasit, ku bujaria e njerëzve dhe emigrimi lënë gjurmë – Fshatrat e Shqipërisë
06/03/2021 18:00
Brezovica e Kosovës, fshati që thërret shqiptarët përmes turizmit malor – Fshatrat e Shqipërisë
27/02/2021 18:00
Historia trishtë e fshatrave të harruar mes maleve, Kurcaj & Mukje në Krujë – Fshatrat e Shqipërisë
20/02/2021 18:01
Oroshi Mirditës, aty ku me bjeshkët nis historia e bujaria ndër breza – Fshatrat e Shqipërisë
13/02/2021 18:00
Krahina e Dukagjinit në zemër të Alpeve, mahnitëse mes parajsës dhe tokës – Fshatrat e Shqipërisë
06/02/2021 18:00
Në fshatrat e Dibrës, nga rrënjët e Kastriotëve tek mikëpritja e ditëve tona – Fshatrat e Shqipërisë
30/01/2021 18:01
Salaria e Tepelenës, vendi i trimave të labërisë ku ison e mbajnë malet – Fshatrat e Shqipërisë
23/01/2021 18:01
Shishtaveci i Kukësit, fshati ku Goranët gjetën shtëpinë dhe Shqipërinë – Fshatrat e Shqipërisë
16/01/2021 18:01
Nikaj-Mërtur i Tropojës, fshati me dinjitet që mbijetoi në çdo epokë – Fshatrat e Shqipërisë
09/01/2021 18:00
Hoçishti fshati i gëzimit, këngës, historisë dhe besimit në Devoll – Fshatrat e Shqipërisë
02/01/2021 18:00
Nikolica e Devollit, fshati mbetur me katër familje me sytë nga e ardhmja – Fshatrat e Shqipërisë
26/12/2020 17:53