Armaldo Kllogjeri – Ta Dije (Official Video)
07/03/2023 21:39
Kiara kërkon të flejë/ Luizi ulet në shtratin e saj, bezdiset moderatorja – Big Brother Vip 2
07/01/2023 10:00
“Pas 20 viteve tani po dashuron sërish”/Loja me shishe – Big Brother Albania Vip 2
07/01/2023 10:00
“Mos e tepro”, Olta ia kthen Luizin: Vulgar me mua mos u bëj! – Big Brother Vip 2
07/01/2023 10:00
Promo | Nga 24 Dhjetori, në ekranin e Top Channel “Big Brother Albania Vip 2”
16/12/2022 21:05
Post Big Brother Albania Vip, Episodi i plotë, 1 Mars 2022
01/03/2022 23:01
“Nëse do ishte aq romantike…” Einxhel diskuton me Semin – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
“Dyshoj tek vërtetësia jote!” Arjola i drejtohet Egzonës – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 2
01/03/2022 23:00
Si e sheh Arbri raportin mes Donaldit dhe Beatrix? – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
“Një sinjal i tillë do ndryshonte shumë gjëra”Einxhel flet për Donaldin-Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Si i komentojnë banorët sinjalet e dhënë në shtëpi? – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
“Të duket normale?” Semi i drejtohet Meridianit – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Egzona tregon çfarë raporti ka me Donaldin – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
“S’besoja në atë lidhje”Balina flet për raportin mes Donaldit e Beatrix-Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 3
01/03/2022 23:00
“Nuk e mban një sinjal një mardhënie” Arbri flet për Donaldin – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 4
01/03/2022 23:00
“Pafytyrësi!” banorët diskutojnë raportin mes Donaldit dhe Beatrix – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Një diskutim i mbetur rinis mes Balinës dhe Meridianit – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
“Kanë qenë mesazhe” Arbri i drejtohet Egzonës – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 1
01/03/2022 23:00
Semi flet për raportin e saj me Donaldin brenda shtëpisë – Post Big Brother Albania Vip
01/03/2022 23:00
Post Big Brother Albania Vip, Episodi i plotë, 25 Shkurt 2022
25/02/2022 23:01
“Të kuptojmë ndjeshmërinë”, Balina komenton ikjen e Fifit nga studio – Post Big Brother Albania Vip
25/02/2022 23:00
Mendova se ishte rrugë shpëtimi”, Iliri flet për problemet shëndetësore të Fifit – Post BBV
25/02/2022 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 25 Shkurt 2022, Pjesa 1
25/02/2022 23:00
“Kam parë një Donald ndryshe nga çfarë prisja”,Iliri komenton mungesën e aktorit në studio- Post BBV
25/02/2022 23:00
Monika kërkon të mos flitet për Fifin, banorët e kundërshtojnë – Post Big Brother Albania Vip
25/02/2022 23:00
Arbër Hajdari për banorët: Mendoj se u treguan të sinqertë – Post Big Brother Albania Vip
25/02/2022 23:00