Qytetarët live me përfaqësuesit e Kadastrës – Top News “Pyet Kadastrën”
22/01/2022 12:02
Legalizimi i pallateve në zonën e selitës/ Qytetarë në studio për problematikat e pronave
22/01/2022 12:01
Legalizimi i ndërtimeve të braktisura nga investitori- Top News”Pyet Kadastrën”
22/01/2022 12:01
Kadastra përballë pyetjeve të publikut – Top News”Pyet Kadastrën”
15/01/2022 11:50
Qytetarët lidhje telefonike me përfaqësuesit e Kadastrës – Top News”Pyet Kadastrën”
15/01/2022 11:42
Si po procedohet për marrjen e çertifikatave të pronësisë – Top News”Pyet Kadastrën”
15/01/2022 11:41
Pas 30 vitesh fshatarë po marrin çertifikata e pronësisë të tokave me ligjin 20/2020
09/01/2022 13:59
AMTP – lidhjet live telefonike me persona që kërkojnë certifikatat e pronësisë
09/01/2022 13:43
Artan Lame live me disa pronarë tokash që kanë aplikuar për të marrë certifikatën e pronësisë
09/01/2022 13:43
Problematikat me legalizimin, shtėpitė e vjetra, oborret nė Vlorė-Top News “Pyet Kadastrėn”
19/12/2021 13:35
Qytetarėt pyesin pėrfaqėsuesit e Kadastrės sė Vlorės- Top News “Pyet Kadastrėn”
19/12/2021 13:27
Si po procedohet pėr legalizimin e shtėpive nė Vlorė – Top News”Pyet Kadastrėn”
19/12/2021 13:26
Qytetarët live me përfaqësuesit e Kadastrës, pyetje për ligjin 20/20 -“Pyet Kadastrën”
12/12/2021 13:26
Shtëpitë e ndërtuar para 1991, cfarë prodecure ndiqet për legalizim- Top News”Pyet Kadastrën”
12/12/2021 13:25
Si legalizohen shtëpitë e vjetra të ndërtuara para 1991 dhe oborret -“Pyet Kadastrën”
12/12/2021 13:25
Procedurat nga Kadastra janë pa pagesë. Përveç faturave që janë detyrim ligjor – “Pyet Kadastrën”
04/12/2021 12:41
Banorët e disa pallateve në telefona live me pëfaqësuesit e Kadastrës -Top News “Pyet Kadastrën”
04/12/2021 12:40
Investitori Egjiptian merr përsipër legalizimin e pallateve të ndërtuara në 2003-“Pyet Kadastrën”
04/12/2021 12:40
Legalizimi i pallateve të braktisura nga investitori – Top News “Pyet Kadastren”
27/11/2021 14:44
Artan Lame:Mezi bëhen bashkë banorët për procedurat e legalizimit -Top News”Pyet Kadastrën”
27/11/2021 12:42
Live me banorët që po ndjekin procedurat e pallateve të braktisura -Top News”Pyet Kadastrën”
27/11/2021 12:17
High Albania | Kalimi Lëpushë-Theth, magjia e alpeve shqiptare | Top News
22/11/2021 10:07
Artan Lame:Gjysma e stafit janë pushuar nga puna… – Top News”Pyet Kadastrën”
20/11/2021 11:30
Regjistrimi i pronave të jugut.Artan Lame përballë dy pronarëve në Lukovë – Top News”Pyet Kadastrën”
20/11/2021 11:30
Artan Lame dhe zyrtarë të kadastrës i pëgjigjen live telefonuesëve – Top News”Pyet Kadastrën”
20/11/2021 11:30