Legalizimi i pallateve në zonën e selitës/ Qytetarë në studio për problematikat e pronave
22/01/2022 12:01

Regjistrimi i banesave dhe tokave është ende një problem i madh në Shqipëri. Pajisja e qyetarëve me tapi të rregullta pronësie për pronat e tyre, zvarritje e procedurave, apo mos-informim i saktë nga ana e tyre. Për herë të parë në një emision televiziv transparent për publikun: kadastra përballë çdo pyetje të qytetarëve.

Qytetarët live me përfaqësuesit e Kadastrës – Top News “Pyet Kadastrën”
22/01 12:02
Legalizimi i pallateve në zonën e selitës/ Qytetarë në studio për problematikat e pronave
22/01 12:01
Legalizimi i ndërtimeve të braktisura nga investitori- Top News”Pyet Kadastrën”
22/01 12:01
Kadastra përballë pyetjeve të publikut – Top News”Pyet Kadastrën”
15/01 11:50
Qytetarët lidhje telefonike me përfaqësuesit e Kadastrës – Top News”Pyet Kadastrën”
15/01 11:42
Si po procedohet për marrjen e çertifikatave të pronësisë – Top News”Pyet Kadastrën”
15/01 11:41
Pas 30 vitesh fshatarë po marrin çertifikata e pronësisë të tokave me ligjin 20/2020
09/01 13:59
AMTP – lidhjet live telefonike me persona që kërkojnë certifikatat e pronësisë
09/01 13:43
Artan Lame live me disa pronarë tokash që kanë aplikuar për të marrë certifikatën e pronësisë
09/01 13:43
Problematikat me legalizimin, shtėpitė e vjetra, oborret nė Vlorė-Top News “Pyet Kadastrėn”
19/12 13:35
Qytetarėt pyesin pėrfaqėsuesit e Kadastrės sė Vlorės- Top News “Pyet Kadastrėn”
19/12 13:27
Si po procedohet pėr legalizimin e shtėpive nė Vlorė – Top News”Pyet Kadastrėn”
19/12 13:26
Qytetarët live me përfaqësuesit e Kadastrës, pyetje për ligjin 20/20 -“Pyet Kadastrën”
12/12 13:26
Shtëpitë e ndërtuar para 1991, cfarë prodecure ndiqet për legalizim- Top News”Pyet Kadastrën”
12/12 13:25
Si legalizohen shtëpitë e vjetra të ndërtuara para 1991 dhe oborret -“Pyet Kadastrën”
12/12 13:25
Procedurat nga Kadastra janë pa pagesë. Përveç faturave që janë detyrim ligjor – “Pyet Kadastrën”
04/12 12:41
Banorët e disa pallateve në telefona live me pëfaqësuesit e Kadastrës -Top News “Pyet Kadastrën”
04/12 12:40
Investitori Egjiptian merr përsipër legalizimin e pallateve të ndërtuara në 2003-“Pyet Kadastrën”
04/12 12:40
Legalizimi i pallateve të braktisura nga investitori – Top News “Pyet Kadastren”
27/11 14:44
Artan Lame:Mezi bëhen bashkë banorët për procedurat e legalizimit -Top News”Pyet Kadastrën”
27/11 12:42