Fiks Fare, Episodi i plotë, 8 Shtator 2021
08/09/2021 21:03
Fiks Fare, Starton Kuvendi, po Berishën s’e duan. Si do bëjmë pa të? 8 Shtator 2021, Pjesa 1
08/09/2021 21:02
Fiks Fare, Laboratori në Prishtinë/120 euro PCR-ja, përgjigjja për 20 minuta,8 Shtator 2021, Pjesa 2
08/09/2021 21:01
Fiks Fare, Fjodora Fjora: Çdo studio televizive ka një mizë, 8 Shtator 2021, Pjesa 3
08/09/2021 21:00
Fiks Fare/ Të blesh naftë 250 lekë më lirë me bidon
08/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Starton Kuvendi, po Berishën s’e duan. Si do bëjmë pa të?
08/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Laboratori/ 120 euro PCR-ja e shpejtë, përgjigja gati për 20 minuta!
08/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Fjodora Fjora: Çdo studio televizive ka një mizë
08/09/2021 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Shtator 2021
07/09/2021 21:03
Fiks Fare, Vlerësimi i qytetarëve për Ramën, Berishën dhe Metën, 7 Shtator 2021, Pjesa 1
07/09/2021 21:02
Fiks Fare, Skandal/ 50 mijë lekë vaksina Pfizer në qendrën shëndetësore, 7 Shtator 2021, Pjesa 2
07/09/2021 21:01
Fiks Fare, Konkurenti: …po të isha vajzë do isha bërë lesbike! 7 Shtator 2021, Pjesa 3
07/09/2021 21:00
Fiks Fare/ Vlerësimi i qytetarëve për Ramën, Berishën dhe Metën
07/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Drejtori i qendrës shëndetësore i siguron qytetarit nga Tirana vaksinën Pfizer
07/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Konkurenti: …po të isha vajzë do isha bërë lesbike!
07/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Fytyra e vërtetë e qeverisë ‘Rama 3’
07/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Drejtori kundrejt 50 mijë lekë të vaksinon me Pfizer
07/09/2021 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Shtator 2021
07/09/2021 18:09
Fiks Fare, A i pyeti Rama socialistët për formimin e qeverisë së re? 6 Shtator 2021, Pjesa 1
06/09/2021 21:02
Fiks Fare,Skandal/Fiksi zbulon se laboratorë e agjenci falsifikojnë tamponët,6 Shtator 2021, Pjesa 2
06/09/2021 21:01
Fiks Fare, Islami: Qeveria Rama 3 me dylbera dhe konkubina, 6 Shtator 2021, Pjesa 3
06/09/2021 21:00
Fiks Fare/ Agjencia, 25 euro për tamponet false
06/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Islami: Qeveria Rama 3 me dylbera dhe konkubina
06/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Tampone false edhe për individë që nuk janë prezent
06/09/2021 20:30
Fiks Fare/ Qeveria e re/ A i pyeti Rama socialistët për formimin e saj?
06/09/2021 20:30
Fiks Fare, Sezonin e ri parlamentar, si do i ecë karriera politike Metës? 30 Korrik 2021, Pjesa e 1
30/07/2021 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Korrik 2021
30/07/2021 21:00
Fiks Fare, E ftuara harron të hajë bukë , 30 Korrik 2021, Pjesa e 3
30/07/2021 21:00
Fiks Fare, Përmbarimi, 17 vite për të ekzekutuar vendim e formës së prerë! 30 Korrik 2021, Pjesa e 2
30/07/2021 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ E ftuara harron të hajë bukë
30/07/2021 20:45