Vitrina e Librit/ Tri rrugë për të liqeni- Ingeborg Bachmann – 25 Tetor
25/10/2020 20:30

Cila është Bachmann, autorja austriake që shenjoi lëvizjen feministe në vitet ’50-’60 në vendet gjermanike? Cila është tema e librit që përmbledh pesë novela me titullin “Tri rrugë për te liqeni”? Sa gjurmë ka lënë koha në rrëfimet e këtyre grave, atëherë kur shoqëria austriake po përjetonte ndryshime të mëdha kulturore? Libri është konsideruar nga kritika si një nga përmbledhjet më të mëdha narrative të shekullit.

Vitrina e librit/ Einstein: Jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson – 22 Nëntor 2020
22/11 20:30
Vitrina e librit/ Einstein: Jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson
22/11 18:00
Vitrina e librit – Romanovët (1613-1918) – Simon Montefiore – 15 Nëntor 2020
15/11 20:30
Vitrina e librit – Romanovët (1613-1918) – Simon Montefiore
15/11 18:00
Vitrina e librit – Vajza anonime/ Greer Hendricks, Sarah Pekkanen – 8 Nëntor 2020
08/11 20:30
Vitrina e librit – Vajza anonime/ Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
08/11 18:00
Vitrina e Librit/ 50 vjet marrëdhënie me jashtë – Dashnor Dervishi – 01 Nëntor 2020
01/11 20:30
Vitrina e Librit/ 50 vjet marrëdhënie me jashtë – Dashnor Dervishi
01/11 18:00
Vitrina e Librit/ Tri rrugë për të liqeni- Ingeborg Bachmann – 25 Tetor
25/10 20:30
Vitrina e Librit/ Tri rrugë për të liqeni – Ingeborg Bachmann
25/10 18:00
Vitrina e Librit/ Jetët e artistëve – Giorgio Vasari – 18 Tetor 2020
18/10 20:30
Vitrina e Librit/ Jetët e artistëve – Giorgio Vasari
18/10 18:00
Vitrina e Librit/ Cilat janë dramat dhe pengjet e Mitrush Kutelit? – 11 Tetor 2020
11/10 20:30
Vitrina e Librit/ Cilat janë dramat dhe pengjet e Mitrush Kutelit?
11/10 18:00
Vitrina e Librit/ Kush është Knut Hamsun? – 04 Tetor 2020
04/10 20:30
Vitrina e Librit/ Kush është Knut Hamsun?
04/10 18:00
Vitrina e Librit/ Valsi i Lamtumirës – Milan Kundera – 27 Shtator 2020
27/09 20:30
Vitrina e Librit/ Valsi i Lamtumirës – Milan Kundera
27/09 18:00
Vitrina e Librit/ Unë – Elton John – 20 Shtator 2020
20/09 20:30
Vitrina e Librit/ Unë – Elton John
20/09 18:00