Vitrina e librit/ Shqiptarët në Luftën e Dytë Botërore/ V.II-të- Paskal Milo – 20 Shkurt 2022
20/02/2022 20:30

Mendjet e militarizuara për fat të mirë janë pakësuar shumë dhe në llogoret e vjetra të luftës verbale kanë mbetur vetëm ushtarë që nuk e kuptojnë kohën që jetojnë. Të pathënat e luftës!

Vitrina e librit/ Vitet- Annie Ernaux; Vepra kryesore e nobelistes së vitit 2022 në letërsi -21 Maj
21/05 20:30
Vitrina e librit/ Vitet- Annie Ernaux
21/05 20:30
Vitrina e librit/ Shqipëria, një histori e mentaliteti juridik- Ndricim Kulla
21/05 20:30
Vitrina e librit/ Vitet- Annie Ernaux; Vepra kryesore e nobelistes së vitit 2022 në letërsi
21/05 18:00
Vitrina e librit/ Kthema buzëqeshjen- Drita Haxhillari
07/05 20:30
Vitrina e librit/ Kohë astrale – 7 Maj 2023
07/05 20:30
Vitrina e librit/ Kohë astrale- Dritan Sulcebe; bëhet fjalë për një kohë të ardhme
07/05 20:30
Vitrina e librit/ Kohë astrale – Dritan Sulcebe
07/05 18:00
Vitrina e librit/ Ana Eliot- Jane Austen; një klasik i pakohë – 30 Prill 2023
30/04 20:30
Vitrina e librit/ Ëndërr amerikane – Eris Rusi
30/04 20:15
Vitrina e librit/ Ana Eliot- Jane Austen; një klasik i pakohë
30/04 18:00
Vitrina e librit/ Vitrina e librit/ Jeta shpirtërore – Alberto Moravia – 23 Prill 2023
23/04 20:30
Vitrina e librit/ Ditari i një pabesie- Emilios Solomou
23/04 20:30
Vitrina e librit/ Jeta shpirtërore- Alberto Moravia; Vajza rrëfen historinë e jetës së saj
23/04 20:30
Vitrina e librit/ Jeta shpirtërore- Alberto Moravia; Një roman
23/04 18:00
Vitrina e librit/ Rasputini- Douglas Smith; Rasputini nuk është vetëm një biografi
16/04 20:30
Vitrina e librit/ Rasputini- Douglas Smith – 16 Prill 2023
16/04 20:30
Vitrina e librit/ Sociologu dhe shoqëria- Gëzim Tushi
16/04 20:30
Vitrina e librit/ Rasputini; Douglas Smith- Besimi, fuqia dhe fundi i Romanovëve
16/04 18:00
Vitrina e librit/ Inteligjenca sociale -Daniel Goleman
09/04 20:30