Vitrina e librit/ Paqe dhe Luftë mes Kombeve- Raymond Aron
12/06/2022 20:15

“Askush nuk ka pasur një ndikim më të madh intelektual mbi mua, sesa Raimond Aron… Po lexoj librin e tij “Paqe dhe Luftë mes Kombeve”, tepër i shkurajuar, pasi tani nuk di më se ç’ka mbetur të shkruhet rreth teorisë së marrëdhënieve ndërkombëtare”, thotë Henry Kissinger. Titulli i parë i yni për të mos u humbur...

Vitrina e librit/ Lulëkuqe tetori- Sylvia Plath; në hyrjen e librit “Ariel” të Sylvia Plath
14/08 20:30
Vitrina e librit/ Historia e fotografisë shqiptare- Ermir Hoxha; Historia, etnografia, magjia
14/08 20:30
Vitrina e librit/ Historia e fotografisë shqiptare (1865 -2000)- Ermir Hoxha – 14 Gusht 2022
14/08 20:30
Vitrina e librit/ Historia e fotografisë shqiptare (1865 -2000)- Ermir Hoxha; 150 vite histori
14/08 18:00
Vitrina e librit/ Hetuesi- Dragan Velikic; romani për nënën bëhet një rrëfim autopoetik-7 Gusht 2022
07/08 20:46
Vitrina e librit/ Hetuesi- Dragan Velikic; romani për nënën bëhet një rrëfim autopoetik
07/08 20:30
Vitrina e librit/ Kujtime dhe mbresa – Maman Saliu; i biri i Heroit të Popullit
07/08 20:30
Vitria e librit/ Hetuesi- Dragan Velikic; shumë njerëz shkruajnë por ka vetëm pak shkrimtarë
07/08 18:00
Vitrina e librit/ Mbi etimologjinë e shqipes- Albert Nikolla
31/07 20:30
Vitrina e librit/ Vanesa ime e errët- Kate Elisabeth Russell – 31 Korrik 2022
31/07 20:30
Vitrina e librit/ Vanesa ime e errët- Kate Elisabeth Russell: Duke gjurmuar rrjedhën psikologjike
31/07 20:30
Vitrina e librit/ Vanesa ime e errët- Kate Elisabeth Russell; është cilësuar si një roman
31/07 18:00
Vitrina e librit/ Dashuria është e vështirë dhe ndonjëherë të thyen zemrën – 24 Korrik 2022
24/07 20:30
Vitrina e librit/ Cmenduria e turmave- Douglas Murray
24/07 20:30
Vitrina e librit/ Vitin tjetër në Havanë- Chanel Cleeton
24/07 20:30
Vitrina e librit/ Vitin tjetër në Havanë- Chanel Cleeton; dashuria është e vështirë
24/07 18:00
Vitrina e librit/ Vera në San Miguel
17/07 20:15
Vitrina e librit/ Tirza- Arnon Grunberg
17/07 20:15
Vitrina e librit/ Tirza – Arnon Grunberg
17/07 20:15
Vitrina e librit/ Tirza – Arnon Grunberg
17/07 18:00