Vitrina e librit/ Një miqësi e vështirë – Ksenofon Nushi – 29 Nëntor 2020
29/11/2020 20:30

Ditari “grek” i ambasadorit i ambasadorit shqiptar në Athinë nuk është thjesht një rrëfim për historinë e periudhës 1944-1990. Ksenofon Nushi ishte përfaqësues i gjeneratës së diplomatëve që vinin nga betejat e Luftës Antifashiste, të cilët injektuan në shërbimin e jashtëm shqiptar frymën e idealizmit, patriotizmit, virtyte këto, që mjerisht ndeshen gjithnjë e më rrallë në institucionet tona. Çfarë është ky libër? Çfarë përmban ai?

Vitrina e librit/ Fjala- Loja- Imazhi/ Josif Papagjoni – 24 Janar 2020
24/01 20:30
Vitrina e librit/ Fjala- Loja- Imazhi/ Josif Papagjoni
24/01 18:00
Vitrina e librit/ E bardha që vret – ROBERT GALBRAITH – 17 Janar 2021
17/01 20:30
Vitrina e librit/ E bardha që vret –ROBERT GALBRAITH
17/01 18:00
Vitrina e libri/ Vincent – Barbara Stok – 10 Janar 2020
10/01 20:30
Vitrina e libri/ Vincent – Barbara Stok
10/01 18:00
Vitrina e librit/ Përrallat e Andersenit- Hans Christian Andersen – 03 Janar 2021
03/01 20:30
Vitrina e librit/ Përrallat e Andersenit- Hans Christian Andersen
03/01 18:00
Vitrina e librit/ Krim i përkryer – Keigo Higashino – 27 Dhjetor 2020
27/12 20:30
Vitrina e librit/ Krim i përkryer – Keigo Higashino
27/12 18:00
Vitrina e Librit/ Në historinë e njerëzimit, gjuhët, kulturat, traditat përzihen, mbivendosen
20/12 20:30
Vitrina e Librit/ Në historinë e njerëzimit, gjuhët, kulturat, traditat përzihen, mbivendosen
20/12 18:00
Vitrina e librit/ Bota shqiptare e Branko Merxhanit – Ndriçim Kulla – 13 Dhjetor 2020
13/12 20:30
Vitrina e librit/ Bota shqiptare e Branko Merxhanit
13/12 18:00
Vitrina e librit/ Shqipëria në art- Ferid Hudhri – 06 Dhjetor 2020
06/12 20:30
Vitrina e librit/ Shqipëria në art- Ferid Hudhri
06/12 18:00
Vitrina e librit/ Një miqësi e vështirë – Ksenofon Nushi – 29 Nëntor 2020
29/11 20:30
Vitrina e librit/ Një miqësi e vështirë – Ksenofon Nushi
29/11 18:00
Vitrina e librit/ Einstein: Jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson – 22 Nëntor 2020
22/11 20:30
Vitrina e librit/ Einstein: Jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson
22/11 18:00