Vitrina e librit/ Historia e fotografisë shqiptare- Ermir Hoxha; Historia, etnografia, magjia
14/08/2022 20:30

Historia, etnografia, magjia, bukuria, propaganda dhe estetika bëhen bashkë në një album studimor. Hoxha në botimin e tij sjell një studim të plotë mbi gjenezën e këtij mediumi i cili i ka fillesat me Pjetër Marubin që në vitin 1865, thuajse në të njëjtën kohë me shkrepjen e parë që ndodh në botë 10 vite para nesh. Ky botim vjen i ndarë në 3 pjesë ku përfshihen 60 autorë dhe mbi 200 imazhe përfaqësuese.

Vitrina e librit/ BU- Si nuk u bëra anëtar i Bibliotekës Universale
02/10 20:30
Vitrina e librit/ Banaliteti i së keqes- Hannah Arendt
02/10 20:30
Vitrina e librit/ BU- Si nuk u bëra anëtar i Bibliotekës Universale- 2 Tetor 2022
02/10 20:30
Vitrina e librit/ BU- Si nuk u bëra anëtar i Bibliotekës Universale- Virgjil Muci
02/10 18:00
Vitrina e librit/ Përtej dritares ishte nata- Nasi Lera
25/09 20:30
Vitrina e librit/ Ambasadorët amerikanë në Shqipëri- Roland Qafoku – 25 Shtator 2022
25/09 20:30
Vitrina e librit/ Ambasadorët amerikanë në Shqipëri
25/09 20:30
Vitrina e librit/ Ambasadorët amerikanë në Shqipëri- Roland Qafoku
25/09 18:00
Vitrina e librit/ Elizabeta dhe të tjerat- Eva Grippa; Imazhi i saj
18/09 20:30
Vitrina e librit/ 100 Vjet Tirana në pikturë- Ylli Drishti; Autori sjell një album pikturash
18/09 20:30
Vitrina e librit/ 100 Vjet Tirana në pikturë- Ylli Drishti – 18 Shtator 2022
18/09 20:30
Vitrina e librit/ 100 Vjet Tirana në pikturë- Ylli Drishti
18/09 18:00
Vitrina e librit/ Kosherja- Camilo José Cela; Në Spanjën e pas Luftës Civile – 11 Shtator 2022
11/09 20:30
Vitrina e librit/ Kosherja- Camilo José Cela; Në Spanjën e pas Luftës Civile
11/09 20:15
Vitrina e librit/ Motrat e Aushvicit- Roxane Iperen; 8 muaj pasi pushtimit të Polonisë nga Gjermania
11/09 20:15
Vitrina e librit/ Kosherja -Camilo José Cela; Si në një koshere të vërtetë
11/09 18:00
Vitrina e librit/ Puthja e Amazonës- Mira Meksi; Një grua e re sfidon vdekjen
04/09 20:45
Vitrina e librit/ Krishti është ndalur në Eboli- Carlo Levi; Carlo Levi – 22 Shtator 2022
04/09 20:45
Vitrina e librit/ Krishti është ndalur në Eboli- Carlo Levi; romani tregon
04/09 20:45
Vitrina e librit/ Krishti është ndalur në Eboli- Carlo Levi; romani mbart një nivel të lartë
04/09 18:00