Vitrina e Librit, 07 Korrik 2019
07/07/2019 20:43
Vitrina e librit/ ‘Pusulla të verdha’ e Vera Bekteshit – 15 Maj 2022
15/05 20:30
Vitrina e librit/ “Katër lexime për një poezi” nga Entela Tabaku
15/05 20:15
Vitrina e librit/ Pusulla të verdha- Vera Bekteshi
15/05 20:15
Vitrina e librit/ Në vitet ’90 në Tiranë këndohej kudo
15/05 18:00
Vitrina e librit/ “Arbëreshët midis realitetit dhe mitit”- Fatmir Toci
08/05 20:30
Vitrina e librit/ Frankeshtajni nga Mary Shelley; kush nuk e ka parë filmin me këtë personazh
08/05 20:30
Vitrina e librit/ Tre tituj me autorë shqiptarë dhe të huaj i gjeni më poshtë si propozime tonat
08/05 20:30
Vitrina e librit/ Papritur dikush më këndoi në vesh këngën e ëmbël arbëreshe “Moj e bukura More
08/05 18:00
Vitrina e librit/ Gjak i trazuar- Robert Galbraith; Një sagë e jashtëzakonshme misteri që vazhdon
01/05 20:30
Vitrina e librit/ Gjak i trazuar- Robert Galbraith
01/05 20:30
Vitrina e librit/ ‘Barazia gjinore dhe drejtësia’
01/05 20:30
Vitrina e librit/ Tre titujt e dritares sonë të librit kanë një përmbajtje interesante në thelb
01/05 18:00
Vitrina e librit/ Në një Tiranë ku gëlon gjirizi, pisllëku
24/04 20:30
Vitrina e librit/ “Flama” nga Enkel Demi, një libër studimor mbi raportet gjermano- shqiptare
24/04 20:30
Vitrina e librit/ Trajtimi i marrëdhënieve shqiptaro-gjermane prej fundit të shekullit të XIX-të
24/04 20:30
Vitrina e librit/ Sot titujt tanë janë propozime që vijnë nga letërsia shqiptare dhe e huaj
24/04 18:00
Vitrina e librit/ Sekreti i Parisit – Natasha Lester
17/04 20:30
Vitrina e librit/ Vajzat e murosura- Një histori shqiptare ku gruaja është qenia më e lehtë
17/04 20:15
Vitrina e librit/ ‘Vajzat e murosura’ nga Lindita Arapi, një roman për dashurinë dhe jetën
17/04 19:30
Vitrina e librit/ Dy romane në një të dielë pashkësh që i dedikohen gruas – 17 Prill 2022
17/04 19:30