Fiks Fare/ Turizëm seksual, vajza nga vende të ndryshme punojnë si eskorta tek ne
23/03/2023 20:45

Flitet për qendra masazhi apo prostitucioni?! Tashmë në vendin tonë vijnë vajza nga vende të ndryshme që punojnë si eskorta. Përveç turizmeve të tjera shtohet dhe ai që quhet "Turizëm seksual"

Fiks Fare/ Agim Doci: Këngëtarja ndërron pesë palë tanga në një interpretim
07/06 20:45
Fiks Fare/ A ka ardhur koha të ngrihet një grup parlamentar në burg, me deputetet e burgosur?
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gruaja i kalon vajzën pa prokurë në Greqi, qytetari kërkon ndihmë
07/06 20:30
Fiks Fare/ Polici kufitar pranon shkeljen: E kalova pa prokurë nga fluksi që kisha
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gjykata pushon çështjen, nuk gjen dot të akuzuarën. Fiksi e gjen
07/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Qershor 2023
06/06 21:03
Fiks Fare, Deputetët rritën pagat e tyre, po pensionet kur do ngrihen? 6 Qershor 2023, Pjesa 1
06/06 21:02
Fiks Fare, Vendosë implante te “Sante Plus”, 1 vidë i shkon në hundë! 6 Qershor 2023, Pjesa 2
06/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Degradon debati, moderatoren e kap gazi, 6 Qershor 2023, Pjesa 3
06/06 21:00
Fiks Fare/ Pas xhesteve e fjalëve të të ftuarve, moderatores i vjen për të qeshur
06/06 20:45
Fiks Fare/ “Hyn i gjallë dhe del i vdekur”, pacienti: 1 vidë më shkoi në hundë!
06/06 20:30
Fiks Fare/ Doktorët pa licencë? “Sante Plus” dhe drejtuesit fshehin kartelën
06/06 20:30
Fiks Fare/ Ligjvënësit ngritën pagat e tyre, po pensionet a do i ngrejnë?
06/06 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e “Sante Plus” pranon gabimin, bën “pazar” për lekët
06/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Qershor 2023
05/06 21:01
Fiks Fare, Vazhdon shitja e vendeve të varreve në Durrës , 5 Qershor 2023, Pjesa 2
05/06 21:00
Fiks Fare, Të besuarit e PD-së në fushatë, hanin plënca e pinin raki , 5 Qershor 2023, Pjesa 3
05/06 21:00
Fiks Fare, – A të bën puna e ndershme milioner? 5 Qershor 2023, Pjesa 1
05/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Të besuarit e PD-së në fushatë, hanin plënca e pinin raki monitorime
05/06 20:45
Fiks Fare/ A bëhesh milioner me punë të ndershme? Qytetarët: Mender një …
05/06 20:30