Fiks Fare, Shkolla e Policisë, jo mbi 30 vjeç, s’kualifikohen ekselentët! 22 Mars 2023, Pjesa 2
22/03/2023 21:01

Në muajin shkurt 2023, Policia e Shtetit, njoftoi se janë hapur 300 vende vakante për punonjës policie. Kandidatët duhet të paraqiteshin deri më 15 mars pranë çdo drejtorie për të dorëzuar dokumentet. Por, një nga kriteret ishte që këta kandidatë duhet të ishin deri në 30 vjeç. Ky dhe disa kritere të tjera për gjendjen shëndetësore, mbajtjen e syzeve, tatuazhet apo edhe "besueshmëria", ka s'kualifikuar qindra kandidatë, shumica e të cilëve të kualifikuar, që kishin mbaruar një universitet apo edhe ekselentë.

Episodi i plote – Fiks Fare, 11 Korrik 2024
11/07 21:01
Monitorime / Specialisti tregon kodet e hajdutëve të shtëpive – Fiks Fare
11/07 21:00
Polici rrahu 17 vjeçarin brenda në komisariat, u dënua dhe akoma në punë – Fiks Fare
11/07 20:45
Fiksi bën me karrocë tetraplegjikun, asnjëherë nuk ishte ngritur nga shtrati – Fiks Fare
11/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 10 Korrik 2024
10/07 21:01
Monitorime/ Synetlliku me 360 të ftuar e 85 mijë lule – Fiks Fare
10/07 21:00
83 vjeçari dhunon kunatën, i urinon në banesë. Policia ” Dhunoje dhe ti” – Fiks Fare
10/07 20:45
PD-ja nga fryn era, herë me SPAK-un e herë me SKAP-in – Fiks Fare
10/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 9 Korrik 2024
09/07 21:01
Monitorime/ Noka: Më jepni 430 mln euro se shkoj unë në burg – Fiks Fare
09/07 21:00
Firma që shtroi pallatin para zgjedhjeve prishi tubacionin e ujërave të zeza, s’e riparon- Fiks Fare
09/07 20:45
Rama frikë nga protesta PD-së, ndaj organizoi samitin e NATO-s në Amerikë? – Fiks Fare
09/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 8 Korrik 2024
08/07 21:01
Monitorime/ Vajza e “Përputhen”: 50% e meshkujve janë gay – Fiks Fare
08/07 21:00
2.5 mln lekë për një kemp verbërie. 500 mjekja me sekserin, 2 mln komisioni – Fiks Fare
08/07 20:45
Nëse ikën Rama do na ringjallen shpresat me Berishën në pushtet? – Fiks Fare
08/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 5 Korrik 2024
05/07 21:01
Monitorime/ Për 5 vjet robotët do konkurrojnë njerëzit – Fiks Fare
05/07 21:00
Varrezat e fshatit Skrevan mbuluar nga bari, lartësia shkon në 2 metra – Fiks Fare
05/07 20:45
Prej ditësh në pritje të regjistrojë fëmijën, paralizohet sistemi i gjendjes civile – Fiks Fare
05/07 20:30