Fiks Fare/ Rruga “Demneri” në Kashar, 20 vjet pa asnjë investim
01/02/2023 20:30

Por edhe në kryeqytet nuk mungojnë të tilla probleme.Edhe banorët e rrugës “Demneri”në Kashar ankohen për rrugën. Prej 20 vitesh banorët pohojnë se në rrugën e tyre nuk është bërë asnjë investim. Bëhet fjalë për një rrugë që i lidhen ata me rrugën dytësore të autostradës. Te kjo rrugicë janë dhe disa shkolla private dhe shpeshtësia e kalimit të furgonëve të këtyre shkollave e kanë përkeqësuar këtë rrugë dhe ata nuk e mirëmbajnë. Janë banorët e rreth 20 familje që kalojnë në këtë rrugë. Kanë dërguar disa letra në Njësitë Administrative dhe Bashki ,por që nuk është marrë asnjë përgjigje. "Vetëm Fiksi ka qenë i gatshëm që të vinte. Keq është më të sëmurët se nga gropat u hapen plagët nëse kanë. Rrugën e ka shtruar dikur Kolegji Amerikan, por këta të tjerët, nuk bëjnë gjë. Kjo rrugë është rreth 200 m e gjatë. Shkollat që janë këtu nuk bashkëpunojnë që ta rregullojnë. Problem kemi dhe për fëmijët se i marrim me çizme dhe kur dalin në rrugë u veshim këpucët" shprehen banorët. Ata thonë se nga Njësia Administrative Kashar dhe nga bashkia nuk ka ardhur askush.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Mars 2023
24/03 21:03
Fiks Fare, Holandezët e “Bavaria”: E vërteta e brandit të pijes energjike, 24 Mars 2023, Pjesa 1
24/03 21:02
Fiks Fare, Një lagje e fshatit Duhanas në Berat, 30 vjet pa ujë e pa rrugë, 24 Mars 2023, Pjesa 2
24/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Të moshuarit pëlqejnë të bëjnë seks në makinë, 24 Mars 2023, Pjesa 3
24/03 21:00
Fiks Fare/ Të moshuarit pëlqejnë stilin e adoleshentëve, bëjnë seks në makinë
24/03 20:45
Fiks Fare/ Bashkia Berat: Me ndihmën e donatorëve, për një vit do e asfaltojmë
24/03 20:30
Fiks Fare/ 30 vjet pa ujë e pa rrugë, banorët: Këtu kalohet vetëm me tank!
24/03 20:30
Fiks Fare/ UKB: Për një muaj banorët do kenë ujë në shtëpi
24/03 20:30
Fiks Fare/ Holandezët e “Bavaria”: E vërteta e falsifikimit të brandit të pijes energjike në Shqipëri
24/03 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Mars 2023
23/03 21:03
Fiks Fare, Sot flitet për gjithçka vetëm për seksin jo, 23 Mars 2023, Pjesa 1
23/03 21:02
Fiks Fare, Dy zyrtarë shmangin taksat, ndërtojnë në kurriz të një firme, 23 Mars 2023, Pjesa 2
23/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Tani në Shqipëri edhe turizëm seksual, 23 Mars 2023, Pjesa 3
23/03 21:00
Fiks Fare/ Turizëm seksual, vajza nga vende të ndryshme punojnë si eskorta tek ne
23/03 20:45
Fiks Fare/ Shqiptarët flasin për politikë e Big Brother, vetëm seksin e kanë tabu
23/03 20:30
Fiks Fare/ Zyrtarët nuk paguajnë taksat, llogaritë i bllokohen firmës
23/03 20:30
Fiks Fare/ Inspektorët si “hajdutë”, pranojnë se mashtruan për ndërtimet
23/03 20:30
Fiks Fare/ “Vilat i ndërtuan inspektorët, mua më morën letrat për lejen”
23/03 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Mars 2023
22/03 21:03
Fiks Fare, Rekord ‘ulje- ngritje’ të çmimit të naftës, po ç’do bëhet? 22 Mars 2023, Pjesa 1
22/03 21:02