Fiks Fare, Rrëshket toka, banorët 5 vite që nuk kompensohen s’ua lejon ligji, 17 Mars 2023, Pjesa 2
17/03/2023 21:01

Prej 7 vitesh banorët e fshatit Dardhë në Fushë Arrëz enden rrugëve e nuk dinë si të veprojnë. Dilema e tyre e madhe është paradoksi në të cilën shteti i ka vënë. Në 10 mars 2018 në këtë fshat filluan plasaritjet dhe rrëshqitja e tokës e cila zgjati plot 3 ditë. Asokohe në media u fol shumë për këtë dukuri, por mbeti vetëm në këtë kuadër, pasi prej 5 vitesh këta banorë ende janë si atëhere. Banorët të shqetësuar shprehen për Fiksin se vetëm janë mashtruar duke u thënë që kopsitini letrat e më pas t'u shpërblejmë dhe kur ata i bëë letrat, gënjeshtra e radhës sipas ishte se letrat ishin jo të sakta. " E vetmja ndihmë është një 500 mijë lekësh të vjetër që nuk na ndihmoi fare" shprehen banorët.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Mars 2023
20/03 21:03
Fiks Fare, Berisha zbulon korrupsionin e ambasadorëve, por s’e tregon, 20 Mars 2023, Pjesa 1
20/03 21:02
Fiks Fare, Dyshohej me tumor, mjekët e sorollasin për përgjigjen e rezonancës, 20 Mars 2023, Pjesa 2
20/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Zbulon tradhtinë, burri i çonte të dashurës ‘karrotën’, 20 Mars 2023, Pjesa 3
20/03 21:00
Fiks Fare/ Burri tradhëton gruan, i çon të dashnorës “karrotën”
20/03 20:45
Fiks Fare/ Berisha zbuloi korrupsionin për Kim dhe King-Smith, po s’e tregon…
20/03 20:30
Fiks Fare/ Sorollatjet e pacientit, mjekët ia hedhin fajin njëri-tjetrit
20/03 20:30
Fiks Fare/ “Bëra rezonancën në 26 janar, ende nuk kam marrë përgjigjen”
20/03 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 17 Mars 2023
17/03 21:03
Fiks Fare, Bashkëkombas të Nënë Terezës apo kriminelë? Si na njeh bota? 17 Mars 2023, Pjesa 1
17/03 21:02
Fiks Fare, Rrëshket toka, banorët 5 vite që nuk kompensohen s’ua lejon ligji, 17 Mars 2023, Pjesa 2
17/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Valteri i shqetësuar për p… e SPAK-ut, 17 Mars 2023, Pjesa 3
17/03 21:00
Fiks Fare/ Ish deputeti: Një p… bën SPAK-u e komentojmë gjashtë muaj
17/03 20:45
Fiks Fare/ Banorët në rrugë e pa tokë, bashkia u kërkon leje ndërtimi t’i kompensojë
17/03 20:30
Fiks Fare/ Emergjencat Civile Fushë Arrëz: S’kemi ç’bëjmë, ky është ligji!
17/03 20:30
Fiks Fare/ A personifikohemi me Nënë Terezën në botë apo me krime e drogë?
17/03 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 16 Mars 2023
16/03 21:03
Fiks Fare, Kualicioni “Bashkë Fitojmë”, po Meta sa i djathtë është? 16 Mars 2023, Pjesa 1
16/03 21:02
Fiks Fare, Pacientja pret 4 orë në ambulancë të shtrohej, pas një jave humb jetën, 16 Mars 2023, Pjesa 2
16/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/Krasta krahason ndërrimin e kufjeve me atë të mbathjeve, 16 Mars 2023, Pjesa 3
16/03 21:00