Fiks Fare/ Qytetarët: Senatoriumi ka qenë model, tani i shkatërruar
15/04/2021 20:30

Gazetarët bisedojnë me disa pacientë, të cilët tregojnë se spitali ka qenë modern për aq sa ka funksionuar. Madje thonë se ka qenë model në të gjithë Shkodrën, me ambiente relaksuese. "Kam qenë vetë këtu. Ka shërbyer për mrekulli" thonë ata. Fiksi shkon edhe te dhoma e mjekes, e cila nuk pranon të japë intervistë, pasi thotë se duhet marrë leje më parë te drejtoria. Pohon se ka 30 vjet mjeke dhe se godina ka 70 shtretër, por prej disa vitesh është krijuar një pavijon te Spitali i Shkodrës dhe ky është lënë në këtë gjendje. Ndërkohë, pak ditë më parë, kryeministri deklaroi se pas Spitalit Memorial të Fierit, radha do t'i vijë Shkodrës. Por, në Shkodër spitalet kanë qenë funksionale dhe janë lënë në mëshirë të fatit. Madje, edhe Sanatoriume të cilat do t'i vinin në ndihmë të të prekurve me Covid 19.

Fiks Fare, Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare, 13 Maj 2021, Pjesa 1
13/05 21:02
Fiks Fare, Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar, 13 Maj 2021, Pjesa 2
13/05 21:01
Fiks Fare, Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat, 13 Maj 2021, Pjesa 3
13/05 21:00
Fiks Fare/ Inspektori i zonës: Urdhri i gjykatës e ka lënë dhunuesin në shtëpi me të dhunuarit
13/05 20:30
Fiks Fare/ Frakull e vogël/ Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar
13/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat
13/05 20:30
Fiks Fare/ Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare
13/05 20:30
Fiks Fare, S’merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin, 12 Maj 2021, Pjesa 1
12/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit,15 mijë € ryshfet në dogana për të bërë kalimin,12 Maj 2021,Pjesa 2
12/05 21:01
Fiks Fare, Te “Përputhen” flasin me thithje, 12 Maj 2021, Pjesa 3
12/05 21:00
Fiks Fare/ Pronarja e agjencisë: Paguaj 15 mijë euro në doganë për autobuz
12/05 20:30
Fiks Fare/ 700 euro dhe agjencia të siguron letrat me kontratë pune në Zvicër
12/05 20:30
Fiks Fare/ Nuk merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin
12/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Te “Përputhen” flasin me thithje
12/05 20:30
Fiks Fare, Qëndrimet e ndryshme të PD-së për rezultatin e zgjedhjeve, 11 Maj 2021, Pjesa 1
11/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit me 1200€ të çojnë në vendet e BE pa dokumente,11 Maj 2021, Pjesa 2
11/05 21:01
Fiks Fare, Vasilit i duket greqishtja si anglishtja, 11 Maj 2021, Pjesa 3
11/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Vasilit i duket greqishtja si anglishtja
11/05 20:30
Fiks Fare/ Agjencia në Kosovë: 700 euro kalimi i sigurt vetëm me pasaportë
11/05 20:30
Fiks Fare/ 800 euro për të shkuar në Itali, tamponin e rregullon shoferi furgonit
11/05 20:30