Fiks Fare/ Monitorime/ Monika nuk thotë dot fjalën “thashethemnajë”
19/04/2021 20:45

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Zgjedhjet/ Kush ka vjedhur më shumë vota? 6 Maj 2021, Pjesa 1
06/05 21:02
Fiks Fare, Bullizohej nga mësuesit, raporti NJMF: I dhunuar seksualisht, 6 Maj 2021, Pjesa 2
06/05 21:01
Fiks Fare, Çfarë i kërkon Çimi Lulit që s’ja jep? 6 Maj 2021, Pjesa 3
06/05 21:00
Fiks Fare/ Punonjësja e NJMF: Gabim në printim, do e heqim nga raporti dhunën seksuale
06/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Çfarë i kërkon Çimi Lulit që s’ja jep?
06/05 20:30
Fiks Fare/ Zgjedhjet/ Kush ka vjedhur më shumë vota?
06/05 20:30
Fiks Fare/ 16 vjeçari dëmton veten, mësuesja pranon dhunën
06/05 20:30
Fiks Fare/ Nëna e 16 vjeçarit: Gjendja e djalit e rënduar, raporti i NJMF i vuri vulën!
06/05 20:30
Fiks Fare, 5 Maj/Familjarët presin radhën pas politikanëve,komunistët pas gardhit,5 Maj 2021,Pjesa 1
05/05 21:02
Fiks Fare, 15 vjet në dyert e gjykatës, 68 vjeçarja nuk regjistron dot pronën, 5 Maj 2021, Pjesa 2
05/05 21:01
Fiks Fare, Fevziu kujton shprehjen: Je ngjitur si Meta pas këpucës, 5 Maj 2021, Pjesa 3
05/05 21:00
Fiks Fare/ 68 vjeçarja: 15 vjet për të regjistruar 637 m² me 8 vendime gjyqi
05/05 20:30
Fiks Fare/ ‘5 Maj’/ Familjarët presin radhën pas politikanëve, komunistët pas gardhit
05/05 20:30
Fiks Fare/ ASHK Shkodër: Prioritet ka gjykata, po ne ia refuzuam!
05/05 20:30
Fiks Fare/ Përmbaruesi çuditet nga ASHK, i kallëzon penalisht
05/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu kujton shprehjen: Je ngjitur si Meta pas këpucës
05/05 20:30
Fiks Fare, Shkarkimi Metës, po ku do gjejmë president më gallat? 4 Maj 2021, Pjesa 1
04/05 21:02
Fiks Fare, Ndërtoi çesmë në vend të mirë për vajzën autike, gjobitet me 5 mln lekë, 4 Maj 2021, Pjesa 2
04/05 21:01
Fiks Fare, Opozita shan e kërcënon në studio televizive, 4 Maj 2021, Pjesa 3
04/05 21:00
Fiks Fare/ Shkarkimi Metës, po ku do gjejmë president më gallat?
04/05 20:30