Fiks Fare/ Monitorime/ Kryemadhi: Sa dashnore kanë ministrat, s’është puna jonë
24/01/2023 20:45

Monika Kryemadhi e ftuar në emisionin e Çim Pekës, diskuton me gazetaren në panel për faturat e deputetëve. Kryemadhi i thotëe se sa dashnore kanë ministrat e qeverisë Rama kjo nuk është zgjidhja jonë të gjejmë faturat e atyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Shkurt 2023
07/02 21:03
Fiks Fare, Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa e seksit? 7 Shkurt 2023, Pjesa 1
07/02 21:02
Fiks Fare, Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 3
07/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”
07/02 20:45
Fiks Fare/ “Më jep paradhënie ose të bëjmë lindje të parakohshme”
07/02 20:30
Fiks Fare/ Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa seksuale në çift?
07/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Shkurt 2023
06/02 21:03
Fiks Fare, Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi? 6 Shkurt 2023, Pjesa 1
06/02 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Prindërit shesin 5000 euro fëmijën në barkun e nënës, 6 Shkurt 2023, Pjesa 2
06/02 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij, 6 Shkurt 2023, Pjesa 3
06/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij
06/02 20:45
Fiks Fare/ Zbulohen të tjera pazare, “Familja ime ka shitur edhe fëmijë të tjerë”
06/02 20:30
Fiks Fare/ Babai shet 5000 euro fëmijën e palindur: Bëj ç’të duash me të!
06/02 20:30
Fiks Fare/ Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi?
06/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Shkurt 2023
03/02 21:03
Fiks Fare, Shqiptarët gratë i ndërrojnë, por politikanët kurrë! 3 Shkurt 2023, Pjesa 1
03/02 21:02
Fiks Fare, Çifti përfundon në spital, firma i mashtroi për apartamentet, 3 Shkurt 2023, Pjesa 2
03/02 21:01
Fiks Fare, Manjani: … as Taku, as Maku, as Xhuxhumaku, 3 Shkurt 2023, Pjesa 3
03/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: … as Taku, as Maku, as Xhuxhumaku
03/02 20:45
Fiks Fare/ Shqiptarët gratë i ndërrojnë, por politikanët kurrë!
03/02 20:30