Fiks Fare, Manushi: Spanja do luaj si zonjë?! 5 Dhjetor 2022, Pjesa 3
05/12/2022 21:00

Në emisionin sportiv ndër të tjera diskutohet dhe me tifozllëk. Manushi duke folur me Jupin i thotë "Pas ndeshjes me Marokun kjo Spanja do luaj me Francën si zonjë...?!

Fiks Fare, Episodi i plotë, 8 Shkurt 2023
08/02 21:03
Fiks Fare, Në drejtimin e kujt Tirana ka ndryshuar për më mirë? 8 Shkurt 2023, Pjesa 1
08/02 21:02
Fiks Fare, Qëllohet me armë Fiksi, filmuan gërryerjet e paligjshme në lumin Zezë, 8 Shkurt 2023, Pjesa 2
08/02 21:01
Fiks Fare, Moda e fundit, beqarët puthin gratë e martuara, 8 Shkurt 2023, Pjesa 3
08/02 21:00
Fiks Fare/ Bledi Mane: Mund të puth dhe të martuara, ka dal në modë
08/02 20:45
Fiks Fare/ Dhunohet dhe mbahet peng për 30 minuta grupi i xhirimit
08/02 20:30
Fiks Fare/ Persona të armatosur gjuajnë me armë grupin e xhirimit të Fiksit
08/02 20:30
Fiks Fare/ Fiksi fakton me pamje gërryerjet e paligjshme të lumit Zezë
08/02 20:30
Fiks Fare/ Rama, Basha apo Veliaj e ka ndryshuar për më mirë Tiranën?
08/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Shkurt 2023
07/02 21:03
Fiks Fare, Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa e seksit? 7 Shkurt 2023, Pjesa 1
07/02 21:02
Fiks Fare, Babai shitës “Paret ose do bëjmë lindje të parakohshme”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 2
07/02 21:01
Fiks Fare, Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 3
07/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”
07/02 20:45
Fiks Fare/ “Më jep paradhënie ose të bëjmë lindje të parakohshme”
07/02 20:30
Fiks Fare/ Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa seksuale në çift?
07/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Shkurt 2023
06/02 21:03
Fiks Fare, Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi? 6 Shkurt 2023, Pjesa 1
06/02 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Prindërit shesin 5000 euro fëmijën në barkun e nënës, 6 Shkurt 2023, Pjesa 2
06/02 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij, 6 Shkurt 2023, Pjesa 3
06/02 21:00