Fiks Fare, Kanioneve të Osumit në Skrapar u del pronari! 18 Qershor 2023, Pjesa 2
13/06/2023 21:01

Fiks Fare faktoi me zë dhe dokumente se Monumentit të Natyrës “Kanionet e Osumit” në Skrapar u ka dalë pronari! Në redaksinë e emisionit investigativ u ankua qytetari Andon Lushaj nga Skrapari. Ai tregoi se është banor i zonës, por jeton në Vlorë. Duke qenë se e njihte shumë mirë lumin Osum dhe Kanionet, para 5 vitesh ka ngritur një konstruksion druri në afërsi të Kanioneve, te vendi Ura e Zabërzanit. Ka pasur vetëm një tendë, me dërrasa dhe poshtë të shtruar me pllaka guri. Ka marrë leje nga Bashkia e Skraparit, ka paguar detyrimet 300 mijë lekë të vjetra në sezon. Lushaj pohon se ngjitur me vendin ku ushtronte aktivitetin është edhe një konstruksion druri, i ngritur nga Bashkia e Skraparit në vitin 2016. Por, vendi i tij ishte në zallishte dhe në llumin që nxjerr lumi. Po pikërisht aty ku kishte ndërtuar ai një zotëri sëbashku me policinë e kanë larguyar duke i thënë se ai ishte pronari kanionit

Episodi i plotë – Fiks Fare, 12 Qershor 2024
12/06 21:01
Monitorime/ ORL-ja: Me qumësht gjiri e lëng preshi nuk kurohet veshi! – Fiks Fare
12/06 21:00
E mitura refuzon prindërit, pas jetesës me një djalë. Policia ” Ligji s’e kap” – Fiks Fare
12/06 20:45
Berisha merr vulën! A është kjo një këmbanë alarmi për Ramën? – Fiks Fare
12/06 20:30
Monitorime/ Batoni do që Dule të bëhet me bo… – Fiks Fare
11/06 21:00
Në Parlamentin Europian triumfon e djathta, po tek ne si i behët? – Fiks Fare
11/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 10 Qershor 2024
10/06 21:30
Monitorime/ Gjatësia e vajzave në “She’s on Top” matet me metër e qofte – Fiks Fare
10/06 21:00
Zgjedhjet për rektor në Universitetin e Elbasanit të paracaktuara, pa garë – Fiks Fare
10/06 20:45
Shqiptarët halle me çdo qeveri. Kur do mbarojnë këto halle? – Fiks Fare
10/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 7 Qershor 2024
07/06 21:01
Monitorime/ Vajza e “Përputhen”: Pa para nuk dashurohem dot! – Fiks Fare
07/06 21:00
Fitoi zgjedhjet për kryetar fshati, ia anulojnë. Bashkia emëron “aforfe” një tjetër! – Fiks Fare
07/06 20:45
Kujdeset për djalin 40 vjeçar me probleme mendore, i heqin kujdestarin – Fiks Fare
07/06 20:30
Monitorime/ Dudushi ngatërron Gridën me bashkëshorten e tij Bietën – Fiks Fare
06/06 21:00
Episodi i plotë – Fiks Fare, 6 Qershor 2024
06/06 21:00
Kalvari i të moshuarve për të marrë pensionin, në fund postës i mbarojnë dhe lekët – Fiks Fare
06/06 20:45
Mediu “Opozita vetëm komandantë pa ushtarë”. Po Mediu ka ushtarë? – Fiks Fare
06/06 20:30
Monitorime/ Tatuazhin deri në vithe, vajza e tregon në TV – Fiks Fare
05/06 21:00
Episodi i plotë – Fiks Fare, 5 Qershor 2024
05/06 21:00