Fiks Fare/ Inspektorët si “hajdutë”, pranojnë se mashtruan për ndërtimet
23/03/2023 20:30

Pas denoncimit, ajo shkon dhe interesohet te Ministria e Financave për të takuar dy inspektorët. Fillimisht takon inspektorin Latif Çela, i cili e pranon se ka përdorur dokumentet e firmës "ANADA" dhe se të gjitha punimet i ka bërë vetë ai, jo firma. Sipas tij, firma s'ka bërë asnjë punim, ndërkohë që Latifi ka përfunduar edhe rikonstruksionin e vilës. Denoncuesja e pyet Latifin se ku i mori letrat Bajrami, kolegu i tij, ndërsa ai i thotë se ia ka marrë asaj, dhe ka përdorur të njëjtën skemë. Ajo e pyet se përse nuk janë paguar taksat, ndërkohë që Latifi thotë se do e ndjekë në rrugë ligjore, por në emrin e firmës dhe se taksat nuk i shkojnë Latifit por firmës! Denoncuesja dhe gazetarët e Fiks Fare shkojnë sërish në Ministrinë e Financave. Pas disa tentativash, ata takojnë zyrtarin e dytë, Bajram Kurti, i cili është specialist kontrolli pranë kësaj ministrie. Bajrami e pranon se ka përdorur dokumentet e firmës "ANADA" për të ndërtuar shtëpinë, me të cilat ka nxjerrë lejen e ndërtimit. Por pohon se punimet i ka bërë me një firmë tjetër! Ai i thotë se ka bërë kërkesë në Bashkinë e Tiranës që të ndryshojë emrin në lejen e ndërtimit dhe pa pritur miratimin e bashkisë, ka vijuar nga ana tjetër punimet me firmën tjetër.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Qershor 2023
07/06 21:03
Fiks Fare, A do bëhet ndonjë grup parlamentar në burg me deputetët e burgosur? 7 Qershor 2023, Pjesa 1
07/06 21:02
Fiks Fare, Gruaja kalon vajzën në Greqi, pa prokurë. Polici “E kalova, kishte fluks”, 7 Qershor 2023, Pjesa 2
07/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Agim Doçi i ofenduar nga lakuriqsia e këngëtareve, 7 Qershor 2023, Pjesa 3
07/06 21:00
Fiks Fare/ Agim Doci: Këngëtarja ndërron pesë palë tanga në një interpretim
07/06 20:45
Fiks Fare/ A ka ardhur koha të ngrihet një grup parlamentar në burg, me deputetet e burgosur?
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gruaja i kalon vajzën pa prokurë në Greqi, qytetari kërkon ndihmë
07/06 20:30
Fiks Fare/ Polici kufitar pranon shkeljen: E kalova pa prokurë nga fluksi që kisha
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gjykata pushon çështjen, nuk gjen dot të akuzuarën. Fiksi e gjen
07/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Qershor 2023
06/06 21:03
Fiks Fare, Deputetët rritën pagat e tyre, po pensionet kur do ngrihen? 6 Qershor 2023, Pjesa 1
06/06 21:02
Fiks Fare, Vendosë implante te “Sante Plus”, 1 vidë i shkon në hundë! 6 Qershor 2023, Pjesa 2
06/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Degradon debati, moderatoren e kap gazi, 6 Qershor 2023, Pjesa 3
06/06 21:00
Fiks Fare/ Pas xhesteve e fjalëve të të ftuarve, moderatores i vjen për të qeshur
06/06 20:45
Fiks Fare/ “Hyn i gjallë dhe del i vdekur”, pacienti: 1 vidë më shkoi në hundë!
06/06 20:30
Fiks Fare/ Doktorët pa licencë? “Sante Plus” dhe drejtuesit fshehin kartelën
06/06 20:30
Fiks Fare/ Ligjvënësit ngritën pagat e tyre, po pensionet a do i ngrejnë?
06/06 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e “Sante Plus” pranon gabimin, bën “pazar” për lekët
06/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Qershor 2023
05/06 21:01
Fiks Fare, Vazhdon shitja e vendeve të varreve në Durrës , 5 Qershor 2023, Pjesa 2
05/06 21:00