Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Dhjetor 2022
05/12/2022 21:03

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 8 Shkurt 2023
08/02 21:03
Fiks Fare, Në drejtimin e kujt Tirana ka ndryshuar për më mirë? 8 Shkurt 2023, Pjesa 1
08/02 21:02
Fiks Fare, Qëllohet me armë Fiksi, filmuan gërryerjet e paligjshme në lumin Zezë, 8 Shkurt 2023, Pjesa 2
08/02 21:01
Fiks Fare, Moda e fundit, beqarët puthin gratë e martuara, 8 Shkurt 2023, Pjesa 3
08/02 21:00
Fiks Fare/ Bledi Mane: Mund të puth dhe të martuara, ka dal në modë
08/02 20:45
Fiks Fare/ Dhunohet dhe mbahet peng për 30 minuta grupi i xhirimit
08/02 20:30
Fiks Fare/ Persona të armatosur gjuajnë me armë grupin e xhirimit të Fiksit
08/02 20:30
Fiks Fare/ Fiksi fakton me pamje gërryerjet e paligjshme të lumit Zezë
08/02 20:30
Fiks Fare/ Rama, Basha apo Veliaj e ka ndryshuar për më mirë Tiranën?
08/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Shkurt 2023
07/02 21:03
Fiks Fare, Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa e seksit? 7 Shkurt 2023, Pjesa 1
07/02 21:02
Fiks Fare, Babai shitës “Paret ose do bëjmë lindje të parakohshme”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 2
07/02 21:01
Fiks Fare, Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 3
07/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”
07/02 20:45
Fiks Fare/ “Më jep paradhënie ose të bëjmë lindje të parakohshme”
07/02 20:30
Fiks Fare/ Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa seksuale në çift?
07/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Shkurt 2023
06/02 21:03
Fiks Fare, Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi? 6 Shkurt 2023, Pjesa 1
06/02 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Prindërit shesin 5000 euro fëmijën në barkun e nënës, 6 Shkurt 2023, Pjesa 2
06/02 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij, 6 Shkurt 2023, Pjesa 3
06/02 21:00