Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Janar 2023
24/01/2023 21:03

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Shkurt 2023
07/02 21:03
Fiks Fare, Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa e seksit? 7 Shkurt 2023, Pjesa 1
07/02 21:02
Fiks Fare, Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 3
07/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”
07/02 20:45
Fiks Fare/ “Më jep paradhënie ose të bëjmë lindje të parakohshme”
07/02 20:30
Fiks Fare/ Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa seksuale në çift?
07/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Shkurt 2023
06/02 21:03
Fiks Fare, Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi? 6 Shkurt 2023, Pjesa 1
06/02 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Prindërit shesin 5000 euro fëmijën në barkun e nënës, 6 Shkurt 2023, Pjesa 2
06/02 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij, 6 Shkurt 2023, Pjesa 3
06/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij
06/02 20:45
Fiks Fare/ Zbulohen të tjera pazare, “Familja ime ka shitur edhe fëmijë të tjerë”
06/02 20:30
Fiks Fare/ Babai shet 5000 euro fëmijën e palindur: Bëj ç’të duash me të!
06/02 20:30
Fiks Fare/ Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi?
06/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Shkurt 2023
03/02 21:03
Fiks Fare, Shqiptarët gratë i ndërrojnë, por politikanët kurrë! 3 Shkurt 2023, Pjesa 1
03/02 21:02
Fiks Fare, Çifti përfundon në spital, firma i mashtroi për apartamentet, 3 Shkurt 2023, Pjesa 2
03/02 21:01
Fiks Fare, Manjani: … as Taku, as Maku, as Xhuxhumaku, 3 Shkurt 2023, Pjesa 3
03/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: … as Taku, as Maku, as Xhuxhumaku
03/02 20:45
Fiks Fare/ Shqiptarët gratë i ndërrojnë, por politikanët kurrë!
03/02 20:30