Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Mars 2023
23/03/2023 21:03

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Qershor 2023
06/06 21:03
Fiks Fare, Deputetët rritën pagat e tyre, po pensionet kur do ngrihen? 6 Qershor 2023, Pjesa 1
06/06 21:02
Fiks Fare, Vendosë implante te “Sante Plus”, 1 vidë i shkon në hundë! 6 Qershor 2023, Pjesa 2
06/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Degradon debati, moderatoren e kap gazi, 6 Qershor 2023, Pjesa 3
06/06 21:00
Fiks Fare/ Pas xhesteve e fjalëve të të ftuarve, moderatores i vjen për të qeshur
06/06 20:45
Fiks Fare/ “Hyn i gjallë dhe del i vdekur”, pacienti: 1 vidë më shkoi në hundë!
06/06 20:30
Fiks Fare/ Doktorët pa licencë? “Sante Plus” dhe drejtuesit fshehin kartelën
06/06 20:30
Fiks Fare/ Ligjvënësit ngritën pagat e tyre, po pensionet a do i ngrejnë?
06/06 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e “Sante Plus” pranon gabimin, bën “pazar” për lekët
06/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Qershor 2023
05/06 21:01
Fiks Fare, Vazhdon shitja e vendeve të varreve në Durrës , 5 Qershor 2023, Pjesa 2
05/06 21:00
Fiks Fare, Të besuarit e PD-së në fushatë, hanin plënca e pinin raki , 5 Qershor 2023, Pjesa 3
05/06 21:00
Fiks Fare, – A të bën puna e ndershme milioner? 5 Qershor 2023, Pjesa 1
05/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Të besuarit e PD-së në fushatë, hanin plënca e pinin raki monitorime
05/06 20:45
Fiks Fare/ A bëhesh milioner me punë të ndershme? Qytetarët: Mender një …
05/06 20:30
Fiks Fare/ Dhjetra vende varresh të shitura të betonizuara, pa kufoma
05/06 20:30
Fiksi denoncoi, arrestohet tekniku i varrezave mori rryshfet
05/06 20:30
Fiks Fare/ Përgjegjësi pranon fajet “Do i prishim varret bosh”
05/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Qershor 2023
02/06 21:03
Fiks Fare, Vëllezërit apel për ndihmë ,nëna e motra u dergjen në shtrat, 2 Qershor 2023, Pjesa 1
02/06 21:02