Fiks Fare/ Emergjencat Civile Fushë Arrëz: S’kemi ç’bëjmë, ky është ligji!
17/03/2023 20:30

Fiksi pyeti ne sektorin e Emergjencave Civile në Bashkinë Fushë Arrëz. Përgjegjësi Dodë Pepa tha se që me njoftimin në dt 7 mars të 2018 kanë ngritur një grup pune. Më pas kanë ndjekur të gjitha praktikat teknike dhe ligjore, në lidhje me kompensimin e dëmit të këtyre familjeve. Është vlerësimi i preventivit të dëmeve, dhe për çdo familje kanë bërë nga një dosje teknike më vete. Sipas ligjit të emergjencave Civile, sipas v.k.m 329, banorët përfitojnë kompensim dëmi fizik të banesave te tyre, kur studimi gjeologjik, e paraqet një tokë të rrëshqitshme dhe te pabanueshme, për ta përfituar kompensimin e dëmit duhet që banorët të pajisen me leje ndërtimi. Por pyetjes së Fiksit se banorët nuk kanë tokë që ta paraqesin për leje ndërtimi z. Pepa shtoi se ky është detyrim ligjorë e më pas të vazhdojnë me plotësimin e dosjeve dhe dërgimin pranë instancave përkatëse për marrjen e këtij kompesimi.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Mars 2023
20/03 21:03
Fiks Fare, Berisha zbulon korrupsionin e ambasadorëve, por s’e tregon, 20 Mars 2023, Pjesa 1
20/03 21:02
Fiks Fare, Dyshohej me tumor, mjekët e sorollasin për përgjigjen e rezonancës, 20 Mars 2023, Pjesa 2
20/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Zbulon tradhtinë, burri i çonte të dashurës ‘karrotën’, 20 Mars 2023, Pjesa 3
20/03 21:00
Fiks Fare/ Burri tradhëton gruan, i çon të dashnorës “karrotën”
20/03 20:45
Fiks Fare/ Berisha zbuloi korrupsionin për Kim dhe King-Smith, po s’e tregon…
20/03 20:30
Fiks Fare/ Sorollatjet e pacientit, mjekët ia hedhin fajin njëri-tjetrit
20/03 20:30
Fiks Fare/ “Bëra rezonancën në 26 janar, ende nuk kam marrë përgjigjen”
20/03 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 17 Mars 2023
17/03 21:03
Fiks Fare, Bashkëkombas të Nënë Terezës apo kriminelë? Si na njeh bota? 17 Mars 2023, Pjesa 1
17/03 21:02
Fiks Fare, Rrëshket toka, banorët 5 vite që nuk kompensohen s’ua lejon ligji, 17 Mars 2023, Pjesa 2
17/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Valteri i shqetësuar për p… e SPAK-ut, 17 Mars 2023, Pjesa 3
17/03 21:00
Fiks Fare/ Ish deputeti: Një p… bën SPAK-u e komentojmë gjashtë muaj
17/03 20:45
Fiks Fare/ Banorët në rrugë e pa tokë, bashkia u kërkon leje ndërtimi t’i kompensojë
17/03 20:30
Fiks Fare/ Emergjencat Civile Fushë Arrëz: S’kemi ç’bëjmë, ky është ligji!
17/03 20:30
Fiks Fare/ A personifikohemi me Nënë Terezën në botë apo me krime e drogë?
17/03 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 16 Mars 2023
16/03 21:03
Fiks Fare, Kualicioni “Bashkë Fitojmë”, po Meta sa i djathtë është? 16 Mars 2023, Pjesa 1
16/03 21:02
Fiks Fare, Pacientja pret 4 orë në ambulancë të shtrohej, pas një jave humb jetën, 16 Mars 2023, Pjesa 2
16/03 21:01
Fiks Fare, Monitorime/Krasta krahason ndërrimin e kufjeve me atë të mbathjeve, 16 Mars 2023, Pjesa 3
16/03 21:00