Fiks Fare, Çifti përfundon në spital, firma i mashtroi për apartamentet, 3 Shkurt 2023, Pjesa 2
03/02/2023 21:01

Në tetor të vitit 2022, një çift të moshaurish janë konfliktuar me njëri tjetrin. Të dy, burrë e grua, përfunduan në spital. Në atë kohë, ngjarja u pasqyrua në media, por edhe në rrjete sociale, teksa u aludua se mes çiftit kishte probleme pronësie. Pas kësaj ngjarje, e zonja e shtëpisë, Nasije Stafa iu drejtua emisionit Fiks Fare. Ajo thotë se problemet e pronësisë nuk i kanë me njëri - tjetrin, por me një firmë ndërtimi.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 9 Qershor 2023
09/06 21:03
Fiks Fare, Në Suedi u bë kampionati i seksit. Reagojnë qytetarët, 9 Qershor 2023, Pjesa 1
09/06 21:02
Fiks Fare, Gjarpërinj e ferra në varrezat e Vlorës, ndërhyn Fiksi pastrohen, 9 Qershor 2023, Pjesa 2
09/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Rudina një herë në jetë bleu dron dhe iu zhduk, 9 Qershor 2023, Pjesa 3
09/06 21:00
Fiks Fare/ Moderatores iu zhduk droni, i ngeli telekomanda në dorëFiks Fare/ Moderatores iu zhduk droni, i ngeli telekomanda në dorë
09/06 20:45
Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin e nenes me 3 femije me te meta mendore
09/06 20:30
Fiks Fare/ Ferra, shkurre dhe gjarpërinj në varrezat e Babicës në Vlorë
09/06 20:30
Fiks Fare/ Punëtorët braktisën punën, i pastruan pas interesimit të Fiksit
09/06 20:30
Fiks Fare/ Suedia zhvilloi kampionatin e seksit, qytetarët: Kur të bëhet këtu do marrim pjesë!
09/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 8 Qershor 2023
08/06 21:03
Fiks Fare, Plas grushti në PD, fajin e ka Rama! 8 Qershor 2023, Pjesa 1
08/06 21:02
Fiks Fare, Babe e bir shesin barna ne kioske, po aty kryejnë dhe injeksione, 8 Qershor 2023, Pjesa 2
08/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Filmi hollivudian, Beratin e shet për Toskanën, 8 Qershor 2023, Pjesa 3
08/06 21:00
Fiks Fare/ Filmi hollivudian xhirimet në Berat i shet si në Toskanë
08/06 20:45
Fiks Fare/ Plas grushti në PD, Berisha: Skenar i Ramës. Të jetë e vërtet?
08/06 20:30
Fiks Fare/ Institucionet lajnë duart me një gjobë
08/06 20:30
Fiks Fare/ Shesin barna në kioskë, babë e birë të palicensuar
08/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Qershor 2023
07/06 21:03
Fiks Fare, A do bëhet ndonjë grup parlamentar në burg me deputetët e burgosur? 7 Qershor 2023, Pjesa 1
07/06 21:02
Fiks Fare, Gruaja kalon vajzën në Greqi, pa prokurë. Polici “E kalova, kishte fluks”, 7 Qershor 2023, Pjesa 2
07/06 21:01