Ekonomia shqiptare, drejt ngadalësimit. Banka Botërore: Rritja do të ulet në 3.6 për qind
10/01/2019 20:20

Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale.

Investimet e huaja në Shqipëri, mbi 1 mld euro
25/03 16:18
Korporatë për investimet; E financon qeveria, por merr kredi edhe në bankat vendase dhe ato të huaja
24/03 21:37
Bankers nën hetim; Autoriteti i Konkurrencës raporton në Kuvend
19/03 17:37
Të rrezikuar nga fajdet; Huaja deri në 250 milionë euro
18/03 21:32
Eksportet, në rënie. 24 mln euro më pak sesa një vit më parë
18/03 14:36
Fajde edhe për biznes. BSH: 17% e borxheve nga burime informale
17/03 20:59
Pezullimi i koncesionit të TEC Vlorë, ende nuk zbardhet pse nuk u bë tenderi
15/03 14:03
Bujqësia, 4 herë më pak fonde. Përjashtohen nga ndihma edhe serrat
14/03 19:40
“Nuk rriten tarifat e ujit”; Kreu i ERRU: Tavani prej 5%, s’kalohet
13/03 12:57
OST, 100 mln euro “PPP” e fshehur për remontin e linjave
12/03 20:05
Të rrezikuar nga pastrimi i parave; Ndërtimi, sektori më me risk
12/03 15:54
OST, 100 mln euro pa tender. Ua jep kinezëve
12/03 15:05
Papunësia u rrit! Regjistrohen 17 mijë më pak të punësuar
11/03 20:30
Biznesi, më pak kredi
11/03 15:31
Gjobë kush s’paguan tatim-fitimin. 25 mijë biznese afat deri në 30 mars për pagesën
10/03 16:10
Lame: Ligji për kadastrën hyn në fuqi
09/03 14:30
Energjia nga panelet diellore?! Reagon Ministria
09/03 13:30
Shitblerja e automjeteve; Noterët: Kemi më shumë mundësi se sa shteti
09/03 12:33
Ndërhyrje në Qafë-thanë, për të ndalur shembjen e rrugës
09/03 12:23
Biznesi ankohet për taksat; Agro-përpunuesit: S’blejmë më te fermerët vendas
07/03 23:07